Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karpuzlu’ya modern düğün salonu

GÜNCEL 20.01.2017 - 18:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4206+ kez okundu.
 

Karpuzlu’ya modern düğün salonu

Dr. Mustafa Yaman Düğün Salonu hizmete girdi.

AYDIN- Dr. Mustafa Yaman Düğün Salonu’nun açılış törenine Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Aydın Büyükşehir Meclis Üyesi Müsamettin Ayaz, Karpuzlu Belediye Meclis üyeleri Durmuş Aydoğdu, Nizamettin Kızılyar, Zekayi Seven, Kerim Yüksel, DP Karpuzlu İlçe Başkanı Hasan Akçay, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Doğangüneş, Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı ve Ektirli Mahallesi Muhtarı Hasan Aydoğdu, Karpuzlu Esnaf Odası Başkanı Musa Kaçan, Karpuzlu Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Kurtuluş, Karpuzlu Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ünal Şenlendi, Karpuzlu Mahalle Muhtarları Eray Erbaş, Ercan Karyağdı, Mustafa Erbay, Resul Özen, Veysel Taş, Fatih Yalçınkaya, Mesut Aydın, Enver Gündoğan, Akçay ve Karpuzlu Kuran Kursu Müdürü Hasan Çelebi ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Başkan Tuğrul Ozan, “Açılışı yapılan Dr. Mustafa Yaman Düğün Salonu’nun, İlçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Ekibinin hazırlamış olduğu 2 Oyun Birarada 1. Perde- Bir Evlenme Teklifi/ ÇEHOV 2 Perde-Şair Evlenmesi/ ŞİNASİ “Aşkın İki Yüzü” adlı oyun sahnelendi. Belediye Başkanı Ozan, sahne alan bütün oyunculara gösterdikleri başarılı oyunculuklarından dolayı teşekkür etti. Tuğrul Ozan, düğün salonunun restorasyon çalışmalarında yapmış olduğu katkı ve emeklerinden dolayı Kent Park-Bahçe Tasarımcısı Filiz Çetin ve Sanat Yönetmeni Hilal Hasanov’a teşekkür belgesi ve çiçek hediye etti. Başkan Ozan, ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibini ilçemizdeki bu güzel gösterisi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiğini söyledi. Dr Mustafa Yaman’ın yakınlarının açılışta olmamaları dikkatimizden kaçmadı. Başkan Ozan’a Dr Mustafa Yaman’ın yakınlarının katılmadığını sorduğumuzda, “Bizzat ben kendim çocuklarını ve yakınlarını davet ettim. Kendileri de çok önemli işlerinin olduğundan dolayı katılamayacaklarını ifade ettiler. Fakat en yakın bir zamanda ilçemizi ve düğün salonumuzu ziyaret edeceklerini söyleyerek, Dr Mustafa Yaman Düğün Salonu’nda emeği geçen herkese ve karpuzlu ilçe halkına teşekkürlerini  benimle paylaştılar” dedi.
Dr. Mustafa Yaman Düğün Salonu hizmete girdi.

AYDIN- Dr. Mustafa Yaman Düğün Salonu’nun açılış törenine Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Aydın Büyükşehir Meclis Üyesi Müsamettin Ayaz, Karpuzlu Belediye Meclis üyeleri Durmuş Aydoğdu, Nizamettin Kızılyar, Zekayi Seven, Kerim Yüksel, DP Karpuzlu İlçe Başkanı Hasan Akçay, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Doğangüneş, Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı ve Ektirli Mahallesi Muhtarı Hasan Aydoğdu, Karpuzlu Esnaf Odası Başkanı Musa Kaçan, Karpuzlu Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Kurtuluş, Karpuzlu Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ünal Şenlendi, Karpuzlu Mahalle Muhtarları Eray Erbaş, Ercan Karyağdı, Mustafa Erbay, Resul Özen, Veysel Taş, Fatih Yalçınkaya, Mesut Aydın, Enver Gündoğan, Akçay ve Karpuzlu Kuran Kursu Müdürü Hasan Çelebi ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Başkan Tuğrul Ozan, “Açılışı yapılan Dr. Mustafa Yaman Düğün Salonu’nun, İlçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Ekibinin hazırlamış olduğu 2 Oyun Birarada 1. Perde- Bir Evlenme Teklifi/ ÇEHOV 2 Perde-Şair Evlenmesi/ ŞİNASİ “Aşkın İki Yüzü” adlı oyun sahnelendi. Belediye Başkanı Ozan, sahne alan bütün oyunculara gösterdikleri başarılı oyunculuklarından dolayı teşekkür etti.

Tuğrul Ozan, düğün salonunun restorasyon çalışmalarında yapmış olduğu katkı ve emeklerinden dolayı Kent Park-Bahçe Tasarımcısı Filiz Çetin ve Sanat Yönetmeni Hilal Hasanov’a teşekkür belgesi ve çiçek hediye etti.

Başkan Ozan, ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibini ilçemizdeki bu güzel gösterisi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiğini söyledi.

Dr Mustafa Yaman’ın yakınlarının açılışta olmamaları dikkatimizden kaçmadı. Başkan Ozan’a Dr Mustafa Yaman’ın yakınlarının katılmadığını sorduğumuzda, “Bizzat ben kendim çocuklarını ve yakınlarını davet ettim. Kendileri de çok önemli işlerinin olduğundan dolayı katılamayacaklarını ifade ettiler. Fakat en yakın bir zamanda ilçemizi ve düğün salonumuzu ziyaret edeceklerini söyleyerek, Dr Mustafa Yaman Düğün Salonu’nda emeği geçen herkese ve karpuzlu ilçe halkına teşekkürlerini  benimle paylaştılar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.