Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Karpuzlu Belediyespor’dan bomba transfer

SPOR 10.01.2018 - 15:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3020+ kez okundu.
 

Karpuzlu Belediyespor’dan bomba transfer

Aydın Süper Amatör Ligde şampiyonluk yolunda ilerleyen Karpuzlu Belediyespor’un transfer bombasını patlattığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, ligin önemli takımlarından olan Karpuzlu Belediyespor, ligin 2. yarısında başarılı forvet oyuncusu Emre Demirtaş’ ı renklerine bağladı. Sezon başında Yıldız Spor’dan, Bozdoğan Belediyespor’ a transfer olan genç forvet devre arasında da takıma katıldı. Transfer ile ilgili açıklama yapan Karpuzlu Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Kale, oyuncunun peşinde bir çok ekibin olduğunu, ancak Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın bu transfer için devreye girdiğini söyledi. Kale, 21 yaşındaki forvet oyuncusu Emre Demirtaş ile devre arasından beri görüşmeler oldu. Sezon başından beri maddi ve manevi anlamda büyük destek olan Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, özel olarak bu transfer için devreye girerek bu transferi resmen gerçekleştirdi. Emre Demirtaş bizim için önemli bir oyuncu. Ligin ikinci yarısında şampiyonluk mücadelesinde iddialı olacak takımımızın en büyük silahlarından biri olacak" dedi.
Aydın Süper Amatör Ligde şampiyonluk yolunda ilerleyen Karpuzlu Belediyespor’un transfer bombasını patlattığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, ligin önemli takımlarından olan Karpuzlu Belediyespor, ligin 2. yarısında başarılı forvet oyuncusu Emre Demirtaş’ ı renklerine bağladı. Sezon başında Yıldız Spor’dan, Bozdoğan Belediyespor’ a transfer olan genç forvet devre arasında da takıma katıldı.

Transfer ile ilgili açıklama yapan Karpuzlu Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Kale, oyuncunun peşinde bir çok ekibin olduğunu, ancak Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın bu transfer için devreye girdiğini söyledi. Kale, 21 yaşındaki forvet oyuncusu Emre Demirtaş ile devre arasından beri görüşmeler oldu. Sezon başından beri maddi ve manevi anlamda büyük destek olan Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, özel olarak bu transfer için devreye girerek bu transferi resmen gerçekleştirdi. Emre Demirtaş bizim için önemli bir oyuncu. Ligin ikinci yarısında şampiyonluk mücadelesinde iddialı olacak takımımızın en büyük silahlarından biri olacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.