Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karpuzlu Belediyespor’da başkan Ünaldı

SPOR 24.06.2017 - 11:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3207+ kez okundu.
 

Karpuzlu Belediyespor’da başkan Ünaldı

Karpuzlu Belediyespor yönetim kadrosunda görev değişikliğine gidildi.

AYDIN- Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Kale, iş yoğunluğu sebebiyle yürütmekte olduğu başkanlık görevini 3 yıldır Yönetim Kurulu’nda Genel Kaptanlık statüsünde bulunan Mustafa Ünaldı’ya devretti. Yeni Başkan Ünaldı, “Karpuzlu Belediyesporumuz 3 yıldır ilçeye yakışır şekilde Aydın futbolunda ve bölge futbolunda söz sahibi. Bu sene Süper Amatör Ligde mücadele edecek olana takımımız, yine hedefi olan şampiyonluk için koşan, mücadeleci bir takım olacaktır. Bu hedefler doğrultusunda başkan oldum. Karpuzlu halkının her zamanki desteklerini bekliyorum. Hedefimiz 3. Lig” dedi. Karpuzlu Belediyespor Kulübü yönetim kadrosunda yapılan görev değişikliği sebebiyle başkanlık görevini üstlenen Mustafa Ünaldı, Onursal Başkanı Tuğrul Ozan’ı makamında ziyaret etti. Onursal Başkan Tuğrul Ozan, Karpuzlu Belediyespor’un yeni başkanına kulüp flamasını hediye ederek bugüne kadar yürüttüğü genel kaptanlık görevinden ötürü teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Karpuzlu Belediyespor yönetim kadrosunda görev değişikliğine gidildi.

AYDIN- Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Kale, iş yoğunluğu sebebiyle yürütmekte olduğu başkanlık görevini 3 yıldır Yönetim Kurulu’nda Genel Kaptanlık statüsünde bulunan Mustafa Ünaldı’ya devretti.

Yeni Başkan Ünaldı, “Karpuzlu Belediyesporumuz 3 yıldır ilçeye yakışır şekilde Aydın futbolunda ve bölge futbolunda söz sahibi. Bu sene Süper Amatör Ligde mücadele edecek olana takımımız, yine hedefi olan şampiyonluk için koşan, mücadeleci bir takım olacaktır. Bu hedefler doğrultusunda başkan oldum. Karpuzlu halkının her zamanki desteklerini bekliyorum. Hedefimiz 3. Lig” dedi.

Karpuzlu Belediyespor Kulübü yönetim kadrosunda yapılan görev değişikliği sebebiyle başkanlık görevini üstlenen Mustafa Ünaldı, Onursal Başkanı Tuğrul Ozan’ı makamında ziyaret etti. Onursal Başkan Tuğrul Ozan, Karpuzlu Belediyespor’un yeni başkanına kulüp flamasını hediye ederek bugüne kadar yürüttüğü genel kaptanlık görevinden ötürü teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.