Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karma fotoğraf sergisi ilgi gördü

SANAT 23.10.2017 - 12:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2283+ kez okundu.
 

Karma fotoğraf sergisi ilgi gördü

Aydın’ın Efeler ilçesin de Tralleis Fotoğraf Topluluğu ‘Ortaya Karışık’ konulu bir fotoğraf sergisi düzenledi.

AYDIN- Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen sergi yoğun ilgi gördü. Fotoğrafçı sanatçısı Behiç Alparsa, sergiyi Tralles Fotoğraf Topluluğu’nun kuruluşunun 3. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediklerini belirtti. Tralles Fotoğraf Topluluğu’nun 2014 - 2017 yılları arasında gerek yurt içi gerekse yurtdışı gezilerinde çektikleri fotoğrafların arasından seçtikleri 90 fotoğrafı sergilediklerini belirten Behiç Alparsa, “Serginin karma bir sergi olması nedeniyle çok farklı halk kitlelerden farklı gözlemlerle çekilmiş fotoğraflar yer aldığından ayrı bir anlam taşıyor. Sergide 13 fotoğraf sanatçısının toplam 90 fotoğrafı yer alıyor. Fotoğrafçı arkadaşlarla paylaşım felsefesiyle yola çıktık. Fotoğrafçılık konusunda bilgi ve deneyimimizi paylaşıyoruz. Değerli bulduğumuz fotoğrafları harmanlıyoruz. Kişisel fotoğrafların yanı sıra sosyal içerikli fotoğraflar da bulunmaktadır. Fotoğraflarda gerek yurt içi gerekse yurt dışı gezilerde yöresel kültürleri yansıtan fotoğraflarımız da sergimizde yer alıyor. Bölgede yaşayan insanların kültürel zenginliklerini 30- 40 yıl sonraki yeni nesillere bir belge niteliğinde taşımak istiyoruz. Bu tür sergilerin sadece kapalı salonlarda değil açık alanlarda ada sergilenerek halkla buluşturmak istiyoruz. Halkın fotoğraf sanatçıları ile fotoğraf sergilerinde bir araya gelerek kaynaşmasını istiyoruz” diye konuştu. Serginin 25 Ekim 2017 tarihine kadar tüm halka açık olduğu belirtildi.
Aydın’ın Efeler ilçesin de Tralleis Fotoğraf Topluluğu ‘Ortaya Karışık’ konulu bir fotoğraf sergisi düzenledi.

AYDIN- Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen sergi yoğun ilgi gördü. Fotoğrafçı sanatçısı Behiç Alparsa, sergiyi Tralles Fotoğraf Topluluğu’nun kuruluşunun 3. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediklerini belirtti.

Tralles Fotoğraf Topluluğu’nun 2014 - 2017 yılları arasında gerek yurt içi gerekse yurtdışı gezilerinde çektikleri fotoğrafların arasından seçtikleri 90 fotoğrafı sergilediklerini belirten Behiç Alparsa, “Serginin karma bir sergi olması nedeniyle çok farklı halk kitlelerden farklı gözlemlerle çekilmiş fotoğraflar yer aldığından ayrı bir anlam taşıyor. Sergide 13 fotoğraf sanatçısının toplam 90 fotoğrafı yer alıyor. Fotoğrafçı arkadaşlarla paylaşım felsefesiyle yola çıktık. Fotoğrafçılık konusunda bilgi ve deneyimimizi paylaşıyoruz. Değerli bulduğumuz fotoğrafları harmanlıyoruz. Kişisel fotoğrafların yanı sıra sosyal içerikli fotoğraflar da bulunmaktadır. Fotoğraflarda gerek yurt içi gerekse yurt dışı gezilerde yöresel kültürleri yansıtan fotoğraflarımız da sergimizde yer alıyor. Bölgede yaşayan insanların kültürel zenginliklerini 30- 40 yıl sonraki yeni nesillere bir belge niteliğinde taşımak istiyoruz. Bu tür sergilerin sadece kapalı salonlarda değil açık alanlarda ada sergilenerek halkla buluşturmak istiyoruz. Halkın fotoğraf sanatçıları ile fotoğraf sergilerinde bir araya gelerek kaynaşmasını istiyoruz” diye konuştu.

Serginin 25 Ekim 2017 tarihine kadar tüm halka açık olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.