Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kamacı, bu kez AK Parti’den

SİYASET 15.11.2018 - 16:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2987+ kez okundu.
 

Kamacı, bu kez AK Parti’den

CHP’den iki dönem Didim Belediye Başkanlığı yapan ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde DSP’den Didim Belediye Başkan adayı olarak yarışan Mümin Kamacı, Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Aday Adaylığını açıkladı.

AYDIN- AK Parti Didim İlçe Binası’nın önünde gerçekleşen aday adaylığı açıklamada, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, ilçe yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer hazır bulundu. Didim’e, güçlü iktidarın güçlü desteği gerekiyor CHP’de bir takım sorunlar yaşadıktan sonra kaderin kendisini AK Parti ve Maşallah Subaşı’nın kanatlarının altına getirdiğini söyleyen Kamacı, Didim Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nı işaret ederek, ‘’Şu gördüğünüz Didim için bir eserdir. Biz bu eserlerin çok fazlasını inşallah Didim’de, Ak Parti iktidarında, katbekat fazlasını yapacağız. Biz geçmiş dönemde sadece sizlerden alınan vergilerle kıt kanaat, ite kaka bu çalışmaları yapabildik. Ama bu saatten sonra Didim’e güçlü iktidarın güçlü desteği gerekiyor. Bunu da AK Parti Hükümeti ve Sayın Cumhur Başkanımız, reisimiz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gerçekleştireceğiz’’ dedi. Bizim Kabe’miz insandır Belediye yönetiminde ve ‘Didim’de önce insan’ mottosuyla yola çıktıklarını söyleyen Kamacı, “Bizim Kabe’miz insandır. Burada insan için yapılması gereken çalışmaların hepsi bizim tarafımızdan yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi ve devam etti: “Bizim Didim’de yarım kalan çalışmalarımız, projelerimiz var. Maalesef bunların hiçbirine 2014 yılından sonra el atamadılar ya da atmadılar. Didim halkı bunları çok iyi görüyor. Örneğin Cumhuriyet Mahallesi’nde bizim yarım kalan kültür merkezi inşaatı var ve maalesef orada bekliyor. Didim’de partimizle birlikte yapacak olduğumuz çalışmalar ve yatırımlar neticesinde, sokakta gezen bir tane işsiz genç kalmayacak.” Ak Parti’nin bayrağını sahillere indiriyoruz Ege Bölgesi’nin iktidarın nimetlerinden faydalanamadığını ve Didim’e iktidarın gücünü getireceğini söyleyen Kamacı, zaman zaman yeni partisinin adını telaffuz etmekte zorlanarak sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’AK Parti’nin bayrağını sahillere indireceğiz. AK Parti, deniz kenarlarında da olacak bundan sonra. Bu ateşi biz Didim’de yakıyoruz. Didim’i turizm incisi yapacağız. Bizim ilçemize yatırımcılar gelmiyor, bizim buradaki iş arkadaşlarımız Milas’a, Söke’ye, Nazilli’ye, İstanbul’a gidiyor. Bizim burada bu kadar işe, istihdama ihtiyacı olan vatandaşımız varken, işadamlarımızı neden dışarıya gönderelim? Biz neden yerel yönetimler olarak işadamlarımızın önünü açmıyoruz? Didim’in sokaklarında bundan sonra yarına umutla bakan, sokaklarında mutlu gülümseyen insanlar olacak.’’ Haber: Muhammet ÖZDEMİR
CHP’den iki dönem Didim Belediye Başkanlığı yapan ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde DSP’den Didim Belediye Başkan adayı olarak yarışan Mümin Kamacı, Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Aday Adaylığını açıkladı.

AYDIN- AK Parti Didim İlçe Binası’nın önünde gerçekleşen aday adaylığı açıklamada, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, ilçe yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer hazır bulundu.

Didim’e, güçlü iktidarın güçlü desteği gerekiyor

CHP’de bir takım sorunlar yaşadıktan sonra kaderin kendisini AK Parti ve Maşallah Subaşı’nın kanatlarının altına getirdiğini söyleyen Kamacı, Didim Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nı işaret ederek, ‘’Şu gördüğünüz Didim için bir eserdir. Biz bu eserlerin çok fazlasını inşallah Didim’de, Ak Parti iktidarında, katbekat fazlasını yapacağız. Biz geçmiş dönemde sadece sizlerden alınan vergilerle kıt kanaat, ite kaka bu çalışmaları yapabildik. Ama bu saatten sonra Didim’e güçlü iktidarın güçlü desteği gerekiyor. Bunu da AK Parti Hükümeti ve Sayın Cumhur Başkanımız, reisimiz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gerçekleştireceğiz’’ dedi.

Bizim Kabe’miz insandır

Belediye yönetiminde ve ‘Didim’de önce insan’ mottosuyla yola çıktıklarını söyleyen Kamacı, “Bizim Kabe’miz insandır. Burada insan için yapılması gereken çalışmaların hepsi bizim tarafımızdan yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi ve devam etti:

“Bizim Didim’de yarım kalan çalışmalarımız, projelerimiz var. Maalesef bunların hiçbirine 2014 yılından sonra el atamadılar ya da atmadılar. Didim halkı bunları çok iyi görüyor. Örneğin Cumhuriyet Mahallesi’nde bizim yarım kalan kültür merkezi inşaatı var ve maalesef orada bekliyor. Didim’de partimizle birlikte yapacak olduğumuz çalışmalar ve yatırımlar neticesinde, sokakta gezen bir tane işsiz genç kalmayacak.”

Ak Parti’nin bayrağını sahillere indiriyoruz

Ege Bölgesi’nin iktidarın nimetlerinden faydalanamadığını ve Didim’e iktidarın gücünü getireceğini söyleyen Kamacı, zaman zaman yeni partisinin adını telaffuz etmekte zorlanarak sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’AK Parti’nin bayrağını sahillere indireceğiz. AK Parti, deniz kenarlarında da olacak bundan sonra. Bu ateşi biz Didim’de yakıyoruz. Didim’i turizm incisi yapacağız. Bizim ilçemize yatırımcılar gelmiyor, bizim buradaki iş arkadaşlarımız Milas’a, Söke’ye, Nazilli’ye, İstanbul’a gidiyor. Bizim burada bu kadar işe, istihdama ihtiyacı olan vatandaşımız varken, işadamlarımızı neden dışarıya gönderelim? Biz neden yerel yönetimler olarak işadamlarımızın önünü açmıyoruz? Didim’in sokaklarında bundan sonra yarına umutla bakan, sokaklarında mutlu gülümseyen insanlar olacak.’’ Haber: Muhammet ÖZDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.