Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kale, Denizbank ile protokol imzaladı

GÜNCEL 23.06.2017 - 17:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3411+ kez okundu.
 

Kale, Denizbank ile protokol imzaladı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçeye kazandıracağı bazı hizmet ve yatırımlara ilişkin Denizbank ile protokol imzalandı.

AYDIN- Özellikle yenilebilir enerji başta olmak üzere altyapı ve çevre çalışmalarına ilişkin bazı hizmet ve projelerinin hazırladıklarını ifade eden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “İncirliova’mızın geleceğini şekillendirecek. İlçemizin kalkınması ve gelişmesine büyük katkı sağlayacak çalışmaları gerçekleştireceğiz. İmzaladığımız bu protokol de yapacağımız bazı projelerin ilk ayağı olmuş olacaktır” dedi. İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak hizmetlere ilişkin gerekli ekonomik olanakların Denizbank bünyesinden karşılanması için yapılan protokole İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Denizbank İncirliova Şube Müdürü Mustafa Özmen katıldı.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçeye kazandıracağı bazı hizmet ve yatırımlara ilişkin Denizbank ile protokol imzalandı.

AYDIN- Özellikle yenilebilir enerji başta olmak üzere altyapı ve çevre çalışmalarına ilişkin bazı hizmet ve projelerinin hazırladıklarını ifade eden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “İncirliova’mızın geleceğini şekillendirecek. İlçemizin kalkınması ve gelişmesine büyük katkı sağlayacak çalışmaları gerçekleştireceğiz. İmzaladığımız bu protokol de yapacağımız bazı projelerin ilk ayağı olmuş olacaktır” dedi.

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak hizmetlere ilişkin gerekli ekonomik olanakların Denizbank bünyesinden karşılanması için yapılan protokole İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Denizbank İncirliova Şube Müdürü Mustafa Özmen katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.