Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kahve yemenden değil Acar’dan!

EKONOMİ 21.01.2020 - 11:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3957+ kez okundu.
 

Kahve yemenden değil Acar’dan!

İş dünyasının yakinen tanıdığı Aydınlı iş adamı Mehmet Ali Acar tarafından 1985’te kurulan, 2008’de faaliyetlerine ara veren Acar Kurukahve, 12 yıllık aranın ardından Adnan Menderes Bulvarı’ndaki yeni adresinde müşterilerine hizmet vermeye başladı.

AYDIN- Aydın siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinden Mehmet Ali Acar tarafından 1985’te kurulan Acar Kurukahve, 2008 yılında faaliyetlerine ara vermişti. 35 yıllık marka değeri olan işletme, 12 yıllık aranın ardından kapılarını tekrar açtı. Adnan Menderes Bulvarında hizmete giren işletme, müşterilerine kurukahve, filtre kahve çeşitleri, çay, şeker ve baharat türü ürünler sunacak. İşletmenin restore edilen 35 yıllık kahve değirmeni yeni dönemde hizmet vermeyi sürdürecek. İşletmenin açılışı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Mehmet Ali Acar, “ Bir çuval kuru kahveyle biz bu işe başladık. 25 yıl aralıksız devam ettik. 12 yıl aradan sonra mesleğimize siz değerli dostlarımızın katılımıyla tekrar geri dönüyoruz. İlk günkü o yılların heyecanını bugünde yaşıyorum. Esas olan anlayışımızla kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini öncülüğümüzde kaldığımız yerden devam edeceğiz. “MUHABBET İNSANI” Açılışa katılan AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ise Acar’ın “muhabbet insanı” olduğunu vurgulayarak, “Tabii muhabbeti koyulaştıran kahve. Kahvenin aynı zamanda 40 yıl hatırı var derler büyüklerimiz. Hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum. Sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” dedi. Yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Tören için gelen konuklara aşure ikramında bulunuldu. Açılış kurdelesinin kesiminden sonra AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Rıza Posacı, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve işletmeci Mehmet Ali Açar kahve makinesinin başına geçip, bir süre vatandaşlara kahve sattılar. Açılışa, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, önceki dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, eski Aydın Belediye Başkanı Hüseyin Aksu, İşadamı Abdurrahim Tikbaş, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.
İş dünyasının yakinen tanıdığı Aydınlı iş adamı Mehmet Ali Acar tarafından 1985’te kurulan, 2008’de faaliyetlerine ara veren Acar Kurukahve, 12 yıllık aranın ardından Adnan Menderes Bulvarı’ndaki yeni adresinde müşterilerine hizmet vermeye başladı.

AYDIN- Aydın siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinden Mehmet Ali Acar tarafından 1985’te kurulan Acar Kurukahve, 2008 yılında faaliyetlerine ara vermişti. 35 yıllık marka değeri olan işletme, 12 yıllık aranın ardından kapılarını tekrar açtı.

Adnan Menderes Bulvarında hizmete giren işletme, müşterilerine kurukahve, filtre kahve çeşitleri, çay, şeker ve baharat türü ürünler sunacak. İşletmenin restore edilen 35 yıllık kahve değirmeni yeni dönemde hizmet vermeyi sürdürecek.

İşletmenin açılışı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Mehmet Ali Acar, “ Bir çuval kuru kahveyle biz bu işe başladık. 25 yıl aralıksız devam ettik. 12 yıl aradan sonra mesleğimize siz değerli dostlarımızın katılımıyla tekrar geri dönüyoruz. İlk günkü o yılların heyecanını bugünde yaşıyorum. Esas olan anlayışımızla kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini öncülüğümüzde kaldığımız yerden devam edeceğiz.

“MUHABBET İNSANI”

Açılışa katılan AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ise Acar’ın “muhabbet insanı” olduğunu vurgulayarak, “Tabii muhabbeti koyulaştıran kahve. Kahvenin aynı zamanda 40 yıl hatırı var derler büyüklerimiz. Hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum. Sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” dedi.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Tören için gelen konuklara aşure ikramında bulunuldu.

Açılış kurdelesinin kesiminden sonra AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Rıza Posacı, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve işletmeci Mehmet Ali Açar kahve makinesinin başına geçip, bir süre vatandaşlara kahve sattılar.

Açılışa, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, önceki dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, eski Aydın Belediye Başkanı Hüseyin Aksu, İşadamı Abdurrahim Tikbaş, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.