Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Kadınlar her ortamda aktif olmalı’

SİYASET 06.12.2016 - 17:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2100+ kez okundu.
 

‘Kadınlar her ortamda aktif olmalı’

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, AGC’ye yaptığı ziyarette, “Kadınların kazanımı ortada. Bu kazanımlar her yıl üzerine koyarak artmakta. Kadınlarımız her ortamda aktif olmalıdır” dedi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Gazeteciler Cemiyeti(AGC) Başkanı Semra Şener’i ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, Haziran ayı içerisinde atamasının yapıldığını, yaklaşık 2 ay önce de yönetim kurulunun teşekkül ettiğini belirterek, “Yönetim Kurulundaki arkadaşlarla yaptığımız değerlendirmeye göre Aydın Basınına ziyaretlerimize başladık. Bugün de burada Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Semra Şener’i makamında ziyarete geldik” dedi. Basının sorunlarını bizatihi basından öğrenmek istediklerini ve bu konuda üzerlerine düşen görev varsa yapmaya hazır olduklarını belirten Sarıbaş, şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi dün 5 Aralık Türk Kadınının Seçme ve Seçme Hakkının kazanmasının 82. Yıldönümüydü. Bu bağlamda her alanda olduğu gibi çalışma hayatında ve özellikle siyasi hayatta da kadınlarımızın daha aktif olmalarını arzu etmekteyiz.” Son 12 yılda AK Parti’nin kadına verdiği önemin her geçen yıl daha da belirginleştiğini vurgulayan AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, “Kadına AK Parti’nin bakış açısı herkes tarafından bilinmektedir. AK Parti’de kadınlar her alanda aktif ve önemli görevlerde bulunmaktadır. Bu yeterli midir derseniz elbette değildir. Onun için her yerde ve her platformda kadınlarımızı davet ediyoruz. Gelin, birlikte çalışalım, ülkemizin ve ilimizin sorunlarına birlikte çare arayalım diyoruz” diye konuştu. Her zaman için kadınları davet ettiklerini belirten Sarıbaş, “Ben, her ortamda kadınlarımızı davet ediyorum. Onların harekete geçmesini arzuluyorum. Buradan da açıkça ifade etmeliyim ki, partimiz de kadına verilen önem bellidir. Her yıl bu önem biraz daha üzerine konularak artmaktadır. Bu bağlamda kadınlarımız daha da aktif olmalıdır” dedi. AK Parti İl Kadın Kolları Seda Sarıbaş’ın AGC Başkanı Semra Şener’e ziyaretine Başkan Yardımcısı Aslı Tuncay, Halkla İlişkiler Başkanı Fatma Seval Erzurum, Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Kaplan ve Tanıtım ve Medya Başkanı Ferda Arık da eşlik ettiler. Ziyaretin sonunda, her türlü desteğe her zaman hazır olduklarını belirten Başkan Sarıbaş, AGC Başkanı Semra Şener’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.
AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, AGC’ye yaptığı ziyarette, “Kadınların kazanımı ortada. Bu kazanımlar her yıl üzerine koyarak artmakta. Kadınlarımız her ortamda aktif olmalıdır” dedi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Gazeteciler Cemiyeti(AGC) Başkanı Semra Şener’i ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, Haziran ayı içerisinde atamasının yapıldığını, yaklaşık 2 ay önce de yönetim kurulunun teşekkül ettiğini belirterek, “Yönetim Kurulundaki arkadaşlarla yaptığımız değerlendirmeye göre Aydın Basınına ziyaretlerimize başladık. Bugün de burada Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Semra Şener’i makamında ziyarete geldik” dedi.

Basının sorunlarını bizatihi basından öğrenmek istediklerini ve bu konuda üzerlerine düşen görev varsa yapmaya hazır olduklarını belirten Sarıbaş, şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi dün 5 Aralık Türk Kadınının Seçme ve Seçme Hakkının kazanmasının 82. Yıldönümüydü. Bu bağlamda her alanda olduğu gibi çalışma hayatında ve özellikle siyasi hayatta da kadınlarımızın daha aktif olmalarını arzu etmekteyiz.”

Son 12 yılda AK Parti’nin kadına verdiği önemin her geçen yıl daha da belirginleştiğini vurgulayan AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, “Kadına AK Parti’nin bakış açısı herkes tarafından bilinmektedir. AK Parti’de kadınlar her alanda aktif ve önemli görevlerde bulunmaktadır. Bu yeterli midir derseniz elbette değildir. Onun için her yerde ve her platformda kadınlarımızı davet ediyoruz. Gelin, birlikte çalışalım, ülkemizin ve ilimizin sorunlarına birlikte çare arayalım diyoruz” diye konuştu.

Her zaman için kadınları davet ettiklerini belirten Sarıbaş, “Ben, her ortamda kadınlarımızı davet ediyorum. Onların harekete geçmesini arzuluyorum. Buradan da açıkça ifade etmeliyim ki, partimiz de kadına verilen önem bellidir. Her yıl bu önem biraz daha üzerine konularak artmaktadır. Bu bağlamda kadınlarımız daha da aktif olmalıdır” dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Seda Sarıbaş’ın AGC Başkanı Semra Şener’e ziyaretine Başkan Yardımcısı Aslı Tuncay, Halkla İlişkiler Başkanı Fatma Seval Erzurum, Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Kaplan ve Tanıtım ve Medya Başkanı Ferda Arık da eşlik ettiler.

Ziyaretin sonunda, her türlü desteğe her zaman hazır olduklarını belirten Başkan Sarıbaş, AGC Başkanı Semra Şener’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.