Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İzcilerden Başkan Özakcan'a hediye

GÜNCEL 16.05.2018 - 18:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3578+ kez okundu.
 

İzcilerden Başkan Özakcan'a hediye

Kamp Ateşi İzcilik ve Spor Kulübü, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret ederek, Çanakkale’den getirdikleri Türk Bayrağı, Flama, Enveriye Kabalağı, ‘Dedeciğim ben geldim’ yazılı yelek ile Kulüp Fularını Başkan Özakcan’a takdim ettiler.

AYDIN- Kamp Ateşi İzcilik ve Spor Kulübü Önderi Alper Sarı, İzci Lideri Ümit Kutbay, İzci Lideri Seda Erfidan ile İzci Gönüllüleri Ayşe Özçineli ve Kemal Özyörük, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Kamp Ateşi İzcilik ve Spor Kulübü Önderi Alper Sarı, 21-26 Nisan tarihlerinde Çanakkale Eceabat Kocadere Köyü yakını Kışla Mevkii’nde gerçekleşen Çanakkale Milli Bilinç Kampı’na, Başkan Özakcan’ın destekleriyle katıldıklarını ifade ederek, “Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kendilerine Çanakkale’den getirdiğimiz; Türk bayrağımızı, flamamızı, atalarımızın taktığı başlık olan enveriye kabalağı, kampa katılanların giydiği ‘Dedeciğim ben geldim’ yazılı yeleğimizi ve Kulüp Fularımızı takdim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Başkan Özakcan da kendisine takdim edilen Kulüp Fularını takarak, İzcilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kamp Ateşi İzcilik ve Spor Kulübü, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret ederek, Çanakkale’den getirdikleri Türk Bayrağı, Flama, Enveriye Kabalağı, ‘Dedeciğim ben geldim’ yazılı yelek ile Kulüp Fularını Başkan Özakcan’a takdim ettiler.

AYDIN- Kamp Ateşi İzcilik ve Spor Kulübü Önderi Alper Sarı, İzci Lideri Ümit Kutbay, İzci Lideri Seda Erfidan ile İzci Gönüllüleri Ayşe Özçineli ve Kemal Özyörük, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kamp Ateşi İzcilik ve Spor Kulübü Önderi Alper Sarı, 21-26 Nisan tarihlerinde Çanakkale Eceabat Kocadere Köyü yakını Kışla Mevkii’nde gerçekleşen Çanakkale Milli Bilinç Kampı’na, Başkan Özakcan’ın destekleriyle katıldıklarını ifade ederek, “Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kendilerine Çanakkale’den getirdiğimiz; Türk bayrağımızı, flamamızı, atalarımızın taktığı başlık olan enveriye kabalağı, kampa katılanların giydiği ‘Dedeciğim ben geldim’ yazılı yeleğimizi ve Kulüp Fularımızı takdim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Özakcan da kendisine takdim edilen Kulüp Fularını takarak, İzcilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.