Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İrdem: İYİ Parti’nin Cevherleriyiz

21.05.2020 - 14:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3377+ kez okundu.
 

İrdem: İYİ Parti’nin Cevherleriyiz

Hüseyin İrdem, “Bizler toplumsal değerlere önem veren ve her daim İncirliovalı halkımızın yanında olan İYİ Parti’nin cevherleriyiz”

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkan yardımcısı Hüseyin İrdem, “İncirliova’da yaşayan vatandaşların bayram alışverişlerini Koronavirüs salgını dolayısı ile zor günler yaşayan yerel esnaflardan yapmasını istedi” Başkan Yardımcısı İrdem, “Gün, İncirliova ekonomisine önemli katkılar sunan, yerel esnafa destek olma günüdür. Bayram alışverişimizi virüs sürecinde çok zor günler geçiren yerel esnafımızdan yapalım. Bereketiyle gelen Ramazan ayında olduğu gibi, milletimizin bayram alışverişinde de yerel esnafımızı tercih etmelerini istiyoruz. Böylece esnafımız biraz olsun rahat nefes alacaktır. Yerel esnafımızın yanında çalışan ve akşam evine ekmek götüren bizim kardeşlerimizdir. Genellikle Part-Time eleman çalıştıran ve yöneticilerini dışarıdan getiren ulusal markaların ise İncirliova’ya bir katkısı yoktur. Gerekli malzeme tedarikini Aydın’dan veya İncirliova'dan değil şehir dışından temin ediyorlar ve tüm hâsılatlarını da yine İncirliova Aydın dışına gönderiyorlar. Oysa yerel esnafımız toptan malzemesini Aydın toptancılarından alıyor ve yerel esnaf toptancı buluşması gerçekleşiyor. Böylece İncirliova ekonomisine önemli bir katkı sağlanıyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, zor zamanınızda yanlarında olan esnafımızın yanında olmalarıdır. Herkese çağrımızdır, zaman birlik olma ve yerel esnafımıza sahip çıkma zamanıdır. “KURALLARA UYMAYI İHMAL ETMEYELİM” İrdem, “Kurallara da mutlaka uyulması gerektiğinin altını çizmekte fayda var. Bayram alışverişi esnasında maske takalım ve sosyal mesafeye dikkat edelim. Yoğunluğa neden olmadan alışverişimizi tamamlayalım. Yerel esnafımıza sahip çıkalım, İncirliova kazansın. Marketimiz, bakkalımız, manavımız, kuruyemişçimiz, peynircimiz, balcımız, çiçekçimiz, baharatçımız, giyimcimiz, ayakkabıcımız, çantacımız, terzimiz, hırdavatçımız, lokantacımız, kumaşçımız, kasabımız ve tüm yerel esnafımız sizi bekliyor. Özellikle de Aydın İncirliova’da üretim yapan markalarımızı tercih edelim. Gün birlik olma günüdür, İncirliova’nın ekonomik can damarı olan yerel esnafımızın yanında olalım. Tüm İncirliova STK, Meslek Odalarına çağrımdır” dedi.  Başkan Yardımcısı Hüseyin İrdem son olarak, “tüm İncirliova halkımızın Ramazan Bayramını kutlar büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim” diyerek açıklamasını tamamladı.
Hüseyin İrdem, “Bizler toplumsal değerlere önem veren ve her daim İncirliovalı halkımızın yanında olan İYİ Parti’nin cevherleriyiz”

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkan yardımcısı Hüseyin İrdem, “İncirliova’da yaşayan vatandaşların bayram alışverişlerini Koronavirüs salgını dolayısı ile zor günler yaşayan yerel esnaflardan yapmasını istedi” Başkan Yardımcısı İrdem, “Gün, İncirliova ekonomisine önemli katkılar sunan, yerel esnafa destek olma günüdür. Bayram alışverişimizi virüs sürecinde çok zor günler geçiren yerel esnafımızdan yapalım. Bereketiyle gelen Ramazan ayında olduğu gibi, milletimizin bayram alışverişinde de yerel esnafımızı tercih etmelerini istiyoruz. Böylece esnafımız biraz olsun rahat nefes alacaktır.

Yerel esnafımızın yanında çalışan ve akşam evine ekmek götüren bizim kardeşlerimizdir. Genellikle Part-Time eleman çalıştıran ve yöneticilerini dışarıdan getiren ulusal markaların ise İncirliova’ya bir katkısı yoktur. Gerekli malzeme tedarikini Aydın’dan veya İncirliova'dan değil şehir dışından temin ediyorlar ve tüm hâsılatlarını da yine İncirliova Aydın dışına gönderiyorlar. Oysa yerel esnafımız toptan malzemesini Aydın toptancılarından alıyor ve yerel esnaf toptancı buluşması gerçekleşiyor. Böylece İncirliova ekonomisine önemli bir katkı sağlanıyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, zor zamanınızda yanlarında olan esnafımızın yanında olmalarıdır. Herkese çağrımızdır, zaman birlik olma ve yerel esnafımıza sahip çıkma zamanıdır.

KURALLARA UYMAYI İHMAL ETMEYELİM”

İrdem, “Kurallara da mutlaka uyulması gerektiğinin altını çizmekte fayda var. Bayram alışverişi esnasında maske takalım ve sosyal mesafeye dikkat edelim. Yoğunluğa neden olmadan alışverişimizi tamamlayalım. Yerel esnafımıza sahip çıkalım, İncirliova kazansın. Marketimiz, bakkalımız, manavımız, kuruyemişçimiz, peynircimiz, balcımız, çiçekçimiz, baharatçımız, giyimcimiz, ayakkabıcımız, çantacımız, terzimiz, hırdavatçımız, lokantacımız, kumaşçımız, kasabımız ve tüm yerel esnafımız sizi bekliyor. Özellikle de Aydın İncirliova’da üretim yapan markalarımızı tercih edelim. Gün birlik olma günüdür, İncirliova’nın ekonomik can damarı olan yerel esnafımızın yanında olalım.

Tüm İncirliova STK, Meslek Odalarına çağrımdır” dedi.  Başkan Yardımcısı Hüseyin İrdem son olarak, “tüm İncirliova halkımızın Ramazan Bayramını kutlar büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim” diyerek açıklamasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.