Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hırsız ararken suç makinesi yakalandı

ASAYİŞ 29.08.2016 - 17:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3051+ kez okundu.
 

Hırsız ararken suç makinesi yakalandı

Aydın Efeler İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Dalama Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, motosiklet hırsızlığını araştırırken suç makinesini yakaladı.

AYDIN- 23.08.2016 günü dalama Gödrenli Mahallesi’nde bir şahsa ait motosikletin işyerinin önünden çalındığı ihbarını alan dalama jandarma karakol komutanlığı ekipleri, olayla ilgili yaptıkları soruşturma esnasında, motosiklet ile birlikte efeler ilçesinden bir şahsa ait otomobili de çalan suç makinesi şüpheli D.K.’yı yakaladı. Motosiklet hırsızlığının Efeler Ilıcabaşı Mahallesi’nde ikamet eden ve (16) ayrı hırsızlık olayından sabıkası bulunan D.K isimli şüpheli tarafından gerçekleştirildiğini tespit eden jandarma ekipleri, şahsın evinde yaptıkları aramada çalıntı motosikleti bularak sahibine teslim etti. Soruşturma esnasında Efeler’den çalındığı tespit edilen ve Gödrenli Mahallesi yakınlarında ele geçirilen araç ise sahibine teslim edilmiştir. Motosiklet ve otomobili çaldığı tespit edilen şüpheli D.K. yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanması üzerine cezaevine teslim edilmiştir.
Aydın Efeler İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Dalama Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, motosiklet hırsızlığını araştırırken suç makinesini yakaladı.

AYDIN- 23.08.2016 günü dalama Gödrenli Mahallesi’nde bir şahsa ait motosikletin işyerinin önünden çalındığı ihbarını alan dalama jandarma karakol komutanlığı ekipleri, olayla ilgili yaptıkları soruşturma esnasında, motosiklet ile birlikte efeler ilçesinden bir şahsa ait otomobili de çalan suç makinesi şüpheli D.K.’yı yakaladı.

Motosiklet hırsızlığının Efeler Ilıcabaşı Mahallesi’nde ikamet eden ve (16) ayrı hırsızlık olayından sabıkası bulunan D.K isimli şüpheli tarafından gerçekleştirildiğini tespit eden jandarma ekipleri, şahsın evinde yaptıkları aramada çalıntı motosikleti bularak sahibine teslim etti.

Soruşturma esnasında Efeler’den çalındığı tespit edilen ve Gödrenli Mahallesi yakınlarında ele geçirilen araç ise sahibine teslim edilmiştir.

Motosiklet ve otomobili çaldığı tespit edilen şüpheli D.K. yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanması üzerine cezaevine teslim edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.