Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hem spor, hem Kur’an

SPOR 22.08.2017 - 09:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2843+ kez okundu.
 

Hem spor, hem Kur’an

Koçarlı'dan Örnek Proje: “Hem Kur'an’ımı Öğreniyorum Hem Sporumu Yapıyorum”

AYDIN- Koçarlı Kaymakamlığı koordinesinde, İlçe Müftülüğü ile Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen, “Hem Kur’an’ımı Öğreniyorum Hem Sporumu Yapıyorum” isimli proje kapsamında Koçarlı mahalle camilerinde yaz kuran kurslarında okuyan öğrenciler arasında futbol turnuvası düzenlendi. Düzenlenen futbol müsabakalarına katılan öğrencilere yemek ikramı yapıldıktan sonra İlçe Kaymakamı Fırat Çelik tarafından turnuvaya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. İlçe Kaymakamına, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yasin Tiryaki, Emniyet Amiri Ali Serban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, İlçe Müftüsü Hasan Kırkan, Malmüdürü V. Ali Muhdar, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdür V. Osman Arıkoğlu, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Mustafa Şencan, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Adnan Sarıkaplan, PTT Müdürü Faruk Aslan ve Kur’an Kursu Eğitmenleri eşlik etti.
Koçarlı'dan Örnek Proje: “Hem Kur'an’ımı Öğreniyorum Hem Sporumu Yapıyorum”

AYDIN- Koçarlı Kaymakamlığı koordinesinde, İlçe Müftülüğü ile Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen, “Hem Kur’an’ımı Öğreniyorum Hem Sporumu Yapıyorum” isimli proje kapsamında Koçarlı mahalle camilerinde yaz kuran kurslarında okuyan öğrenciler arasında futbol turnuvası düzenlendi. Düzenlenen futbol müsabakalarına katılan öğrencilere yemek ikramı yapıldıktan sonra İlçe Kaymakamı Fırat Çelik tarafından turnuvaya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

İlçe Kaymakamına, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yasin Tiryaki, Emniyet Amiri Ali Serban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, İlçe Müftüsü Hasan Kırkan, Malmüdürü V. Ali Muhdar, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdür V. Osman Arıkoğlu, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Mustafa Şencan, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Adnan Sarıkaplan, PTT Müdürü Faruk Aslan ve Kur’an Kursu Eğitmenleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.