Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hayvansevenler toplandı...

GÜNCEL 20.06.2017 - 10:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3309+ kez okundu.
 

Hayvansevenler toplandı...

Didim Hayvan Sevenler Topluluğu aylık vazife dağılımı toplantısı için bir araya geldi.

İki saat süren toplantıda Cumartesi günü bir sokak köpeğine gerçekleştirilen vahşi olayın, ‘tecavüz’mü, yoksa ‘işkence’mi olduğu tartışıldı. Bilindiği gibi geçtiğimiz Cumartesi günü Altınkum Yalı caddesinde esnafların beslediği dişi bir sokak köpeği, cinsi organ kanaması ile Didim hayvan sığınağı ekiplerince barınağa götürülerek acil ameliyata alınmıştı. Didim Belediye Barınağı Veterinerleri tarafından muayene edilen köpek muayene edilmiş, ‘hayati’ tehlikesi olduğundan hemen ameliyata alınmıştı. Rahminden aşırı derecede kan gelen hayvanın tecavüze uğradığı, ardındanda cinsi organına sopa sokulduğu iddiaları vardı. Hayati tehlikesi olan hayvan hemen uyuşturularak ameliyata alınmış, rahminden ‘tahta’ parçaları çıkartılmıştı. TECAVÜZ MÜ, İŞKENCE Mİ? Tecavüz edildiği iddialarına tam netlik getirmek için, şu anda kontrol altında tutulan ve bu arada iki ameliyat geçiren köpeğe, TVT (Trans Missebel Venesile Tumor) ihtimali ile tedavi yapıldığı veteriner doktorlar tarafından vurgulandı. Şu anda durumunun iyiye gittiği söylenen köpek, uğradığı ‘İNSANLIK DIŞI’ bu hareketten (tecavüz veya işkence) dolayı hayvanseverler tarafından topluca protesto edilerek, savcılığa suç duyurusunda bulunulacak. Toplantıya katılan gönüllüler, kamera görüntüleri ve  görgü şahitleri aranmasına başlayarak, bu vahşeti gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanarak kanunen cezalanmalarını istiyorlar. Konu hakkında bilgisi olan veya şahitlik yapmak isteyenler lütfen, insanlık namına Didim Belediye Barınağı, 0256 811 47 00, 155 Polis veya Gazetemize telefon etmeleri önemle rica edilir. Bilgi verecek veya ihbarda bulunacak kişi veya kişilerin kimlikleri açıklanmayacaktır. Yaşar Çelebi/Didim
Didim Hayvan Sevenler Topluluğu aylık vazife dağılımı toplantısı için bir araya geldi.

İki saat süren toplantıda Cumartesi günü bir sokak köpeğine gerçekleştirilen vahşi olayın, ‘tecavüz’mü, yoksa ‘işkence’mi olduğu tartışıldı.

Bilindiği gibi geçtiğimiz Cumartesi günü Altınkum Yalı caddesinde esnafların beslediği dişi bir sokak köpeği, cinsi organ kanaması ile Didim hayvan sığınağı ekiplerince barınağa götürülerek acil ameliyata alınmıştı.

Didim Belediye Barınağı Veterinerleri tarafından muayene edilen köpek muayene edilmiş, ‘hayati’ tehlikesi olduğundan hemen ameliyata alınmıştı.

Rahminden aşırı derecede kan gelen hayvanın tecavüze uğradığı, ardındanda cinsi organına sopa sokulduğu iddiaları vardı. Hayati tehlikesi olan hayvan hemen uyuşturularak ameliyata alınmış, rahminden ‘tahta’ parçaları çıkartılmıştı.

TECAVÜZ MÜ, İŞKENCE Mİ?

Tecavüz edildiği iddialarına tam netlik getirmek için, şu anda kontrol altında tutulan ve bu arada iki ameliyat geçiren köpeğe, TVT (Trans Missebel Venesile Tumor) ihtimali ile tedavi yapıldığı veteriner doktorlar tarafından vurgulandı.

Şu anda durumunun iyiye gittiği söylenen köpek, uğradığı ‘İNSANLIK DIŞI’ bu hareketten (tecavüz veya işkence) dolayı hayvanseverler tarafından topluca protesto edilerek, savcılığa suç duyurusunda bulunulacak.

Toplantıya katılan gönüllüler, kamera görüntüleri ve  görgü şahitleri aranmasına başlayarak, bu vahşeti gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanarak kanunen cezalanmalarını istiyorlar.

Konu hakkında bilgisi olan veya şahitlik yapmak isteyenler lütfen, insanlık namına Didim Belediye Barınağı, 0256 811 47 00, 155 Polis veya Gazetemize telefon etmeleri önemle rica edilir.

Bilgi verecek veya ihbarda bulunacak kişi veya kişilerin kimlikleri açıklanmayacaktır.

Yaşar Çelebi/Didim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.