Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Güvercin Masa’ya otomasyon sistemi kurulacak

SİYASET 23.02.2019 - 12:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2784+ kez okundu.
 

Güvercin Masa’ya otomasyon sistemi kurulacak

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası Belediye birimlerine ziyaretinde Güvercin Masa’ya otomasyon sistemi kurulacağını söyledi.

AYDIN- Belediye ziyaretinde tüm personel ile teker teker selamlaşıp bilgi alan Ömer Günel, şöyle konuştu: “Belediyemizin her birimi bizim için önemli. Fakat Güvercin Masa farklı bir önem arz ediyor. Çünkü kentlimizin sorunlarını çözmek için belediyemiz ile en kolay ve hızlı irtibat kurduğu nokta burası. Bu masa, hizmeti hızlandırmak, çözüm süreci ve sorunlar çözüldükten sonra sorunu ileten kentlimizi bilgilendirmek için kuruldu. Güvercin Masa sistemi şikâyeti alma ve ilgili birime iletme kısmına kadar sağlıklı bir şekilde çalışıyor ama vatandaşa geri dönüp bilgi verme anlamında güçlendirilmesi gerekiyor. Otomasyon sisteminde yapacağımız iyileştirme ile kentlimiz çözüm sürecinin her adımından bilgi sahibi olacak.”
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası Belediye birimlerine ziyaretinde Güvercin Masa’ya otomasyon sistemi kurulacağını söyledi.

AYDIN- Belediye ziyaretinde tüm personel ile teker teker selamlaşıp bilgi alan Ömer Günel, şöyle konuştu:

“Belediyemizin her birimi bizim için önemli. Fakat Güvercin Masa farklı bir önem arz ediyor. Çünkü kentlimizin sorunlarını çözmek için belediyemiz ile en kolay ve hızlı irtibat kurduğu nokta burası.

Bu masa, hizmeti hızlandırmak, çözüm süreci ve sorunlar çözüldükten sonra sorunu ileten kentlimizi bilgilendirmek için kuruldu. Güvercin Masa sistemi şikâyeti alma ve ilgili birime iletme kısmına kadar sağlıklı bir şekilde çalışıyor ama vatandaşa geri dönüp bilgi verme anlamında güçlendirilmesi gerekiyor.

Otomasyon sisteminde yapacağımız iyileştirme ile kentlimiz çözüm sürecinin her adımından bilgi sahibi olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.