Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel: Engelliler Köyü’ne tam destek vereceğim

21.03.2019 - 16:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3372+ kez okundu.
 

Günel: Engelliler Köyü’ne tam destek vereceğim

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün, Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel ile Türkiye’de benzer bir örneği bulunmayan Kuşadası Erdoğan Öven Engelliler Köyü’nü ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Bülbül ve Günel’i Engelliler Derneği Başkanı Canan Güler ve gönüllü eğitmenler karşıladı. Canan Güler arazisi Erdoğan Öven tarafından bağışlanan ve tamamen gönüllülük ilkesi ile faaliyet gösteren köyde ki faaliyetlerini anlattı. Türkiye hatta dünya üzerinde gönüllülük mantığı ile çalışan başka bir merkez daha yok.  CHP Aydın Milletvekili Bülbül, “Benim de ailemde bir engelli var. Engellilerin ve engelli bireylerin ailelerinin yaşadığı zorlukları en iyi bilenlerden biri olarak şunu söylemek istiyorum yaptığınız iş çok zor ve mukaddes bir iş. Üstelik bu gördüklerimi gönüllülük ilkesi ile yapıyor olmak, bu köyü yardım ve bağışlarla sıfırdan bu hale getirmiş olmak, çocuklarımızın başarısı örnek bir oluşum. Köyümüzü ve başarılarını daha geniş kitlelere duyurabilmek için elimden geleni yapacağım. Sonuna kadar destekçinizim” diyerek gönüllü eğitmenlere teşekkür etti. BELEDİYE DESTEĞİ İLE ÇOK DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Günel “Atölye çalışmalarınız ve destekler ile bugüne kadar gelmişsiniz. Kuşadası Belediyesi’nin desteklerini geliştirerek beraber köyümüzle ilgili farkındalık yaratacak projeler geliştirerek çok daha fazla destek vermek istiyoruz. Projelerimiz arasında engellilerimize yönelik çalışmalarımız var. Bunları göreve gelir gelmez hayata geçireceğiz. Sizlerin tecrübe ve desteği ile hem köyümüzün ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gidermek hem de daha fazla kitleye ulaşabilmesi için her türlü desteğe hazırız.  Sizi ve fedakârca çalışan tüm eğitmen ve gönüllülerimize burada yaptıklarınız için canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün, Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel ile Türkiye’de benzer bir örneği bulunmayan Kuşadası Erdoğan Öven Engelliler Köyü’nü ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Bülbül ve Günel’i Engelliler Derneği Başkanı Canan Güler ve gönüllü eğitmenler karşıladı. Canan Güler arazisi Erdoğan Öven tarafından bağışlanan ve tamamen gönüllülük ilkesi ile faaliyet gösteren köyde ki faaliyetlerini anlattı. Türkiye hatta dünya üzerinde gönüllülük mantığı ile çalışan başka bir merkez daha yok. 

CHP Aydın Milletvekili Bülbül, “Benim de ailemde bir engelli var. Engellilerin ve engelli bireylerin ailelerinin yaşadığı zorlukları en iyi bilenlerden biri olarak şunu söylemek istiyorum yaptığınız iş çok zor ve mukaddes bir iş. Üstelik bu gördüklerimi gönüllülük ilkesi ile yapıyor olmak, bu köyü yardım ve bağışlarla sıfırdan bu hale getirmiş olmak, çocuklarımızın başarısı örnek bir oluşum. Köyümüzü ve başarılarını daha geniş kitlelere duyurabilmek için elimden geleni yapacağım. Sonuna kadar destekçinizim” diyerek gönüllü eğitmenlere teşekkür etti.

BELEDİYE DESTEĞİ İLE ÇOK DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Günel “Atölye çalışmalarınız ve destekler ile bugüne kadar gelmişsiniz. Kuşadası Belediyesi’nin desteklerini geliştirerek beraber köyümüzle ilgili farkındalık yaratacak projeler geliştirerek çok daha fazla destek vermek istiyoruz. Projelerimiz arasında engellilerimize yönelik çalışmalarımız var. Bunları göreve gelir gelmez hayata geçireceğiz. Sizlerin tecrübe ve desteği ile hem köyümüzün ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gidermek hem de daha fazla kitleye ulaşabilmesi için her türlü desteğe hazırız.  Sizi ve fedakârca çalışan tüm eğitmen ve gönüllülerimize burada yaptıklarınız için canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.