Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel: Ben partizanca belediye başkanlığı yapmayacağım

17.03.2019 - 16:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3774+ kez okundu.
 

Günel: Ben partizanca belediye başkanlığı yapmayacağım

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in Kuşadası Cemevi’ni ziyaret ettiği bildirildi. Aydın CHP Milletvekili Hüseyin Yıldız, Kuşadası CHP İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte ziyaretini gerçekleşen ziyarette CHP Adayı Ömer Günel’i yaklaşık 1000 kişi karşıladı.

HANGİ PARTİDEN OLURSA OLSUN TÜM HEMŞEHRİLERİMİN OYUNA TALİBİM CHP Adayı Ömer Günel, ben kadrolarımı belirlerken hangi dile, mezhebe, dine ait olduğuna bakmadım. Ekibimi belirlerken şunu sordum arkadaşlarıma günde 12 saat mesai yapabilecek misin? Ben çalışkan, her biri kendi alanında uzman arkadaşlardan seçimimi yaptım. Tabi kadro sayısı sınırlı olduğu için daha nice kıymetli arkadaşımız direkt görev alamadı. Ama hepsi yine yanımda, benimle beraber sokakta koşuyor. Yarında aynı şekilde beraber hizmet vereceğiz. Bizim koltuk maaş derdimiz yok. Bizim, belediye başkanı olalım makam sahibi olalım derdimiz yok. Karşımda ki rakip kendini adalı olarak nitelendirip oy talep ediyor ama Kuşadası’nda yaşamıyor. 10 yıllık belediye başkanlığı süresince sadece 3 yıl Kuşadası’na hizmet verdi. Geri kalan 7 yıl boyunca ya hasta ya izinli ya da raporlu olarak süresini doldurdu.  Şimdi rakibime destek veren eski CHP’li belediye başkanı kendisi aday gösterilmeyince gitti AKP üyesi oldu. Bu nasıl Cumhuriyet Halk Partisi sevdasıdır. Bizim vatan sevdamızı Cumhuriyet sevdamızı kimse tartışamaz. Bizim beka sorunumuz yok. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin beka sorunu yok. Kendi beka sorunları varsa onu bilemeyiz. Biz yetki aldığımız gün hiçbir hemşehrimi ayırt etmeden, partizanca yaklaşamadan belediye hizmetlerinden faydalanmasını sağlayacağım. Yıllardır tamamlanmayan cemevini açılış kurdelesini birlikte keseceğiz. Zor bir göreve talibim farkındayım. Ama bunu büyük bir istek ve arzu ile yapıyorum. Sevgi ile yapıyorum. Ben size yeni şeyler vaat etmiyorum. Ben bu şehrin 30 yıldır biriken sorunlarını çözmeyi, vaat edilip de yapılmayanları bitirmeye söz veriyorum. Ben bu şehri sizleri ülkemi çok seviyorum. Cumhuriyet ışığı bu seçimler sonrasında yine Kuşadası’nda parlayacak. Buna söz veriyorum.” Dedi.
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in Kuşadası Cemevi’ni ziyaret ettiği bildirildi. Aydın CHP Milletvekili Hüseyin Yıldız, Kuşadası CHP İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte ziyaretini gerçekleşen ziyarette CHP Adayı Ömer Günel’i yaklaşık 1000 kişi karşıladı.

HANGİ PARTİDEN OLURSA OLSUN TÜM HEMŞEHRİLERİMİN OYUNA TALİBİM

CHP Adayı Ömer Günel, ben kadrolarımı belirlerken hangi dile, mezhebe, dine ait olduğuna bakmadım. Ekibimi belirlerken şunu sordum arkadaşlarıma günde 12 saat mesai yapabilecek misin? Ben çalışkan, her biri kendi alanında uzman arkadaşlardan seçimimi yaptım. Tabi kadro sayısı sınırlı olduğu için daha nice kıymetli arkadaşımız direkt görev alamadı. Ama hepsi yine yanımda, benimle beraber sokakta koşuyor. Yarında aynı şekilde beraber hizmet vereceğiz. Bizim koltuk maaş derdimiz yok. Bizim, belediye başkanı olalım makam sahibi olalım derdimiz yok. Karşımda ki rakip kendini adalı olarak nitelendirip oy talep ediyor ama Kuşadası’nda yaşamıyor. 10 yıllık belediye başkanlığı süresince sadece 3 yıl Kuşadası’na hizmet verdi. Geri kalan 7 yıl boyunca ya hasta ya izinli ya da raporlu olarak süresini doldurdu.  Şimdi rakibime destek veren eski CHP’li belediye başkanı kendisi aday gösterilmeyince gitti AKP üyesi oldu. Bu nasıl Cumhuriyet Halk Partisi sevdasıdır. Bizim vatan sevdamızı Cumhuriyet sevdamızı kimse tartışamaz. Bizim beka sorunumuz yok. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin beka sorunu yok. Kendi beka sorunları varsa onu bilemeyiz.

Biz yetki aldığımız gün hiçbir hemşehrimi ayırt etmeden, partizanca yaklaşamadan belediye hizmetlerinden faydalanmasını sağlayacağım. Yıllardır tamamlanmayan cemevini açılış kurdelesini birlikte keseceğiz. Zor bir göreve talibim farkındayım. Ama bunu büyük bir istek ve arzu ile yapıyorum. Sevgi ile yapıyorum. Ben size yeni şeyler vaat etmiyorum. Ben bu şehrin 30 yıldır biriken sorunlarını çözmeyi, vaat edilip de yapılmayanları bitirmeye söz veriyorum. Ben bu şehri sizleri ülkemi çok seviyorum. Cumhuriyet ışığı bu seçimler sonrasında yine Kuşadası’nda parlayacak. Buna söz veriyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.