Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gülten Kışanak gözaltına alındı

ASAYİŞ 25.10.2016 - 22:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2875+ kez okundu.
 

Gülten Kışanak gözaltına alındı

Diyabakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gülten Kışanak'ın gözaltına alındığı bildirildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gülten Kışanak terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve DBP Meclis Üyesi Fırat Anlı hakkında gözaltı kararı aldı. İKİSİ DE GÖZALTINDA Kışanak, Diyarbakır Havalimanı'nda, DBP Meclis Üyesi Fırat Anlı ise adresinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı. Kışanak ve Anlı, emniyete götürüldü. POLİS BELEDİYEDE ARAMA YAPIYOR Öte yandan, polis ekiplerinin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde arama yaptığı öğrenildi.
Diyabakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gülten Kışanak'ın gözaltına alındığı bildirildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gülten Kışanak terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve DBP Meclis Üyesi Fırat Anlı hakkında gözaltı kararı aldı.

İKİSİ DE GÖZALTINDA

Kışanak, Diyarbakır Havalimanı'nda, DBP Meclis Üyesi Fırat Anlı ise adresinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Kışanak ve Anlı, emniyete götürüldü.

POLİS BELEDİYEDE ARAMA YAPIYOR

Öte yandan, polis ekiplerinin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde arama yaptığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.