Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Güllübahçe’den Toyran’a teşekkür

GÜNCEL 21.08.2017 - 15:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4003+ kez okundu.
 

Güllübahçe’den Toyran’a teşekkür

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a bir teşekkür de Güllübahçe Muhtarı’ndan geldi.

AYDIN- Güllübahçe Mahallesi Mesire Alanı için gün sayıyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve işi sadece detaylara kalan Güllübahçe Mesire Alanı, başta mahalle sakinleri olmak üzere ilçede heyecan yarattı. Priene Antik Kenti’nin bulunduğu Turunçlar mevkiinde oluşturulan mesire alanı içindeki kamelyaları, suyolları, havuzları, yeşil alanı ve çeşitli bitki türlerinden oluşan peyzajı ile dikkat çekiyor. Söke Belediyesi tarafından yapılan mesire alanı ile ilgili olarak en fazla memnun olan kişi ise şüphesiz Güllübahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Akgüneş. Alanın eski hali ile şimdiki hali arasında kıyaslama dahi yapılamayacağını belirten Akgüneş, mesire alanını Güllübahçe’ye kazandıran Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür etti. “Söke Belediyesi, 49 mahalleye hizmet verdiği gibi Güllübahçemize de mesire alanı kazandırıyor” diyen Güllübahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Akgüneş, “Vatandaşlarımız rahat edecekler. Allah razı olsun hizmet edenlere, çalışanlara, tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Güllübahçe’nin Turunçlar mevkii canlanıyor. İnşallah bu çalışmalar Başkan Toyran nezaretinde devam edecektir. Eski halini hatırlıyoruz. Bir küçük havuzu vardı. Etrafı temiz değildi, bu halini görünce insan şaşırıyor. Kimsenin yapılan bu işe laf söylemeye hakkı yok. Bu kadar güzel bir yapılmışı inkar edenlere diyecek söz yok. Priene ve beldemize gelen gerek yabancı, gerekse yerli konuklara hitap edecek bir yer oldu. Açılışını yapacağımız günü bekliyoruz. Eskisi gibi turların gelmesi, Turunçlar mevkiinde satış alanlarının olması bölgemizin turizm hareketliliği getirecektir. Turunçlar da Söke Belediyesi tarafından yapılan bu türlü yatırımlar çok önemli. Belediye Başkanımız Süleyman Toyran’ın turizm hareketliliğini sağlayacak icraatlar yapacağından da eminim” diye konuştu.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a bir teşekkür de Güllübahçe Muhtarı’ndan geldi.

AYDIN- Güllübahçe Mahallesi Mesire Alanı için gün sayıyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve işi sadece detaylara kalan Güllübahçe Mesire Alanı, başta mahalle sakinleri olmak üzere ilçede heyecan yarattı. Priene Antik Kenti’nin bulunduğu Turunçlar mevkiinde oluşturulan mesire alanı içindeki kamelyaları, suyolları, havuzları, yeşil alanı ve çeşitli bitki türlerinden oluşan peyzajı ile dikkat çekiyor. Söke Belediyesi tarafından yapılan mesire alanı ile ilgili olarak en fazla memnun olan kişi ise şüphesiz Güllübahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Akgüneş. Alanın eski hali ile şimdiki hali arasında kıyaslama dahi yapılamayacağını belirten Akgüneş, mesire alanını Güllübahçe’ye kazandıran Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür etti.

“Söke Belediyesi, 49 mahalleye hizmet verdiği gibi Güllübahçemize de mesire alanı kazandırıyor” diyen Güllübahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Akgüneş, “Vatandaşlarımız rahat edecekler. Allah razı olsun hizmet edenlere, çalışanlara, tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Güllübahçe’nin Turunçlar mevkii canlanıyor. İnşallah bu çalışmalar Başkan Toyran nezaretinde devam edecektir. Eski halini hatırlıyoruz. Bir küçük havuzu vardı. Etrafı temiz değildi, bu halini görünce insan şaşırıyor. Kimsenin yapılan bu işe laf söylemeye hakkı yok. Bu kadar güzel bir yapılmışı inkar edenlere diyecek söz yok. Priene ve beldemize gelen gerek yabancı, gerekse yerli konuklara hitap edecek bir yer oldu. Açılışını yapacağımız günü bekliyoruz. Eskisi gibi turların gelmesi, Turunçlar mevkiinde satış alanlarının olması bölgemizin turizm hareketliliği getirecektir. Turunçlar da Söke Belediyesi tarafından yapılan bu türlü yatırımlar çok önemli. Belediye Başkanımız Süleyman Toyran’ın turizm hareketliliğini sağlayacak icraatlar yapacağından da eminim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.