Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

GESS 2018’de Aydın’ı Süleyman Çokay temsil etti

EĞİTİM 12.11.2018 - 11:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1994+ kez okundu.
 

GESS 2018’de Aydın’ı Süleyman Çokay temsil etti

Uluslararası Eğitim Fuarı GESS 2018’de, Aydın’ı Süleyman Çokay temsil etti.

AYDIN- Dünyaca ünlü profesyonelleri bir araya getiren GESS Konferansları’nın Türkiye ayağı eğitim alanında dünya ve ülke çapında fark oluşturan eğitimcileri buluşturdu. İstanbul’da düzenlenen organizasyonda, okullardaki eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılması amacıyla öğretmenlerin daha iyi eğitim vermelerine ve öğrencilerin daha etkin şekilde öğrenmelerine yardımcı olacak kapsamlı öğretim programları, ürün, teknoloji ve çözümler bir araya geldi. Dünyanın sayılı ülkelerinde yapılan konferanslarda Aydın’ı uzman psikolojik danışman, Türk PDR Derneği Aydın Şube Başkanı, Çokay Psikolojik Danışmanlık ve Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Süleyman Çokay temsil etti. Çokay’ın konferansta İngilizce ve Türkçe olarak hazırladığı sunumunun konusu “Öğrenci Koçluğu” oldu
Uluslararası Eğitim Fuarı GESS 2018’de, Aydın’ı Süleyman Çokay temsil etti.

AYDIN- Dünyaca ünlü profesyonelleri bir araya getiren GESS Konferansları’nın Türkiye ayağı eğitim alanında dünya ve ülke çapında fark oluşturan eğitimcileri buluşturdu. İstanbul’da düzenlenen organizasyonda, okullardaki eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılması amacıyla öğretmenlerin daha iyi eğitim vermelerine ve öğrencilerin daha etkin şekilde öğrenmelerine yardımcı olacak kapsamlı öğretim programları, ürün, teknoloji ve çözümler bir araya geldi.

Dünyanın sayılı ülkelerinde yapılan konferanslarda Aydın’ı uzman psikolojik danışman, Türk PDR Derneği Aydın Şube Başkanı, Çokay Psikolojik Danışmanlık ve Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Süleyman Çokay temsil etti. Çokay’ın konferansta İngilizce ve Türkçe olarak hazırladığı sunumunun konusu “Öğrenci Koçluğu” oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.