Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik’te vatandaş hizmet bekliyor

GÜNCEL 27.09.2016 - 14:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3655+ kez okundu.
 

Germencik’te vatandaş hizmet bekliyor

Germencik ilçesine bağlı Gümüş Mahallesi’nde Germencik Belediyesi’nin hizmetlerini yapmamasından kaynaklanan sıkıntının gün geçtikçe büyüdüğü bildirildi.

AYDIN- Gümüş Mahallesi’nde yolların yapılmaması ve çöplerin zamanında alınmaması aynı zamanda kaplıca turizminin yapıldığı bölgeye hayvan gübrelerinin atılmasından dolayı bir çok mevkiye ve makama başvuran vatandaşlar, “En son çaremiz Cumhuriyet Savcılığı’na başvurmak. Gerekirse oraya da başvuracağız” dediler Vatandaşlardan Avukat Muhsin Çalışkan, yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Gümüş Mahallesi belediye hizmetlerinden yararlanamıyor. Her yer çöp. Çöpler düzenli alınmıyor, hayvan sahipleri eski taş ocağı yoluna hayvan dışkılarını atıyorlar. Burada Aydın’ın en güzel kaplıcaları var. İnsanlar buraya sağlık için geliyorlar. Ama gelin görün mahallemiz pislik ve koku içinde. Germencik Belediyesi’ne defalarca başvurdum, ama cevap bile alamadım. Sürekli bizi oyalıyorlar. Biz artık oyalanmak değil, vatandaş olarak hizmet istiyoruz. Mahallemizin sorunları çözülmezse Germencik Belediyesi hakkında görevini yapmamasından dolayı suç duyurusunda bulunacağız.”
Germencik ilçesine bağlı Gümüş Mahallesi’nde Germencik Belediyesi’nin hizmetlerini yapmamasından kaynaklanan sıkıntının gün geçtikçe büyüdüğü bildirildi.

AYDIN- Gümüş Mahallesi’nde yolların yapılmaması ve çöplerin zamanında alınmaması aynı zamanda kaplıca turizminin yapıldığı bölgeye hayvan gübrelerinin atılmasından dolayı bir çok mevkiye ve makama başvuran vatandaşlar, “En son çaremiz Cumhuriyet Savcılığı’na başvurmak. Gerekirse oraya da başvuracağız” dediler Vatandaşlardan Avukat Muhsin Çalışkan, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Gümüş Mahallesi belediye hizmetlerinden yararlanamıyor. Her yer çöp. Çöpler düzenli alınmıyor, hayvan sahipleri eski taş ocağı yoluna hayvan dışkılarını atıyorlar. Burada Aydın’ın en güzel kaplıcaları var. İnsanlar buraya sağlık için geliyorlar. Ama gelin görün mahallemiz pislik ve koku içinde. Germencik Belediyesi’ne defalarca başvurdum, ama cevap bile alamadım. Sürekli bizi oyalıyorlar. Biz artık oyalanmak değil, vatandaş olarak hizmet istiyoruz. Mahallemizin sorunları çözülmezse Germencik Belediyesi hakkında görevini yapmamasından dolayı suç duyurusunda bulunacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.