Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Genç avukatın ölümü üzdü

SAĞLIK 11.05.2018 - 19:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3871+ kez okundu.
 

Genç avukatın ölümü üzdü

Aydın’da yaşayan 30 yaşındaki Avukat Tuğba Bağcı, dün gece aniden fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

AYDIN- Cumhuriyet Savcılığı tarafından genç avukatın ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken Tuğba Bağcı’nın yanlış ilaç kullanımı sonucu fenalaştığı ve ardından geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Aydın Efeler ilçesinde yaşayan işadamı Mustafa Bağcı’nın kızı Tuğba Bağcı, dün gece aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yanlış ilaç kullanımı sonucu fenalaştığı belirtilen 30 yaşındaki Tuğba Bağcı’nın daha sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. 30 yaşındaki genç avukatın ani ölümü herkesi üzdü.
Aydın’da yaşayan 30 yaşındaki Avukat Tuğba Bağcı, dün gece aniden fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

AYDIN- Cumhuriyet Savcılığı tarafından genç avukatın ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken Tuğba Bağcı’nın yanlış ilaç kullanımı sonucu fenalaştığı ve ardından geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Aydın Efeler ilçesinde yaşayan işadamı Mustafa Bağcı’nın kızı Tuğba Bağcı, dün gece aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yanlış ilaç kullanımı sonucu fenalaştığı belirtilen 30 yaşındaki Tuğba Bağcı’nın daha sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. 30 yaşındaki genç avukatın ani ölümü herkesi üzdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.