Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Fethullah Gülen'in yeğeni İzmir'de yakalandı

ASAYİŞ 23.10.2016 - 23:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1570+ kez okundu.
 

Fethullah Gülen'in yeğeni İzmir'de yakalandı

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Hüseyin Gülen ile annesi Saime Gülen, polisin düzenlediği operasyonla İzmir'de saklandıkları evde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucunda Fethullahçı Terör Örgütü'ne üye olmak suçundan haklarında yakalama kararı bulunan Hüseyin Gülen ile annesi Saime Gülen'in Yeşilyurt Semti'nde bir evde saklandığını tespit etti. Yeşilyurt'taki adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, Hüseyin Gülen ve Saime Gülen'i gözaltına aldı. Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede, 2 bilgisayar, 2 cep telefonu, fotoğraf makinesi ve 2 bin TL ele geçirildi. Hüseyin Gülen ile annesi Saime Gülen sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Hüseyin Gülen ile annesi Saime Gülen, polisin düzenlediği operasyonla İzmir'de saklandıkları evde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucunda Fethullahçı Terör Örgütü'ne üye olmak suçundan haklarında yakalama kararı bulunan Hüseyin Gülen ile annesi Saime Gülen'in Yeşilyurt Semti'nde bir evde saklandığını tespit etti.

Yeşilyurt'taki adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, Hüseyin Gülen ve Saime Gülen'i gözaltına aldı. Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede, 2 bilgisayar, 2 cep telefonu, fotoğraf makinesi ve 2 bin TL ele geçirildi. Hüseyin Gülen ile annesi Saime Gülen sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.