Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Felekşan Fırat Ortaokulu, Avrupa kalite ödüllü aldı

EĞİTİM 25.10.2016 - 14:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1754+ kez okundu.
 

Felekşan Fırat Ortaokulu, Avrupa kalite ödüllü aldı

Söke’nin köklü eğitim kurumlarından olan Felekşan Fırat Ortaokulu gerçekleştirdiği proje ile E-twinning Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Ödülü ile başarını tescilledi.

AYDIN- Felekşan Fırat Söke’de bu ödülü kazanan tek okul olurken, Aydın ilinde bu ödülün sahibi dört okuldan biri olma özelliğini taşıyor. Söke Felekşan Fırat Ortaokulu tarafından 2013-2015 yılları arasında yürütülen Europe On A String  başlıklı Comenius Okul Ortaklıkları projesi, proje yürütücüleri olan okul öğretmenleri Hatice Demir ve Birsen Uyar’ın yoğun çalışmaları sonucu başarıyla tamamlandı. Projenin başarısı E-twinning Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Ödülüyle tescillendi. Felekşan Fırat Ortaokulu Söke’de bu ödülleri kazanan tek, Aydın´da ise dört okuldan biri oldu. Geçtiğimiz günlerde Aydın´da yapılan törende ödüller İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Mavi tarafından Felekşan Fırat Ortaokulu müdürü Murat Atar’a sunuldu. Okul Müdürü Murat Atar, başarıdan dolayı büyük onur duyduklarını belirterek; “Kalite etiketi ve Avrupa Kalite ödülü ile bu başarıya katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Söke’nin köklü eğitim kurumlarından olan Felekşan Fırat Ortaokulu gerçekleştirdiği proje ile E-twinning Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Ödülü ile başarını tescilledi.

AYDIN- Felekşan Fırat Söke’de bu ödülü kazanan tek okul olurken, Aydın ilinde bu ödülün sahibi dört okuldan biri olma özelliğini taşıyor.

Söke Felekşan Fırat Ortaokulu tarafından 2013-2015 yılları arasında yürütülen Europe On A String  başlıklı Comenius Okul Ortaklıkları projesi, proje yürütücüleri olan okul öğretmenleri Hatice Demir ve Birsen Uyar’ın yoğun çalışmaları sonucu başarıyla tamamlandı. Projenin başarısı E-twinning Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Ödülüyle tescillendi. Felekşan Fırat Ortaokulu Söke’de bu ödülleri kazanan tek, Aydın´da ise dört okuldan biri oldu. Geçtiğimiz günlerde Aydın´da yapılan törende ödüller İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Mavi tarafından Felekşan Fırat Ortaokulu müdürü Murat Atar’a sunuldu. Okul Müdürü Murat Atar, başarıdan dolayı büyük onur duyduklarını belirterek; “Kalite etiketi ve Avrupa Kalite ödülü ile bu başarıya katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.