Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fatma Turgut Konseri Novada’da

MAGAZİN 23.08.2017 - 10:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3052+ kez okundu.
 

Fatma Turgut Konseri Novada’da

Kaliteli ve cazip alışverişin Ege bölgesindeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke’de 5. yıl konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Novada Outlet Söke’nin son konuğu Türk Rock müziğinin sevilen ismi Fatma Turgut olacak.

AYDIN- Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Park Şanlıurfa ve Novada Menemen ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin ilk halkası olan Novada Outlet Söke, bölgenin ilgi odağı olan eğlenceli ve dinamik etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, 5. yıl konserlerinin sonuncusunda Fatma Turgut’u ağırlayacak. Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke; 5. yılını kutladığı konserlerini 26 Ağustos tarihinde Rock müziğin en sevilen isimlerinden Fatma Turgut ile sonlandıracak. 26 Ağustos Cumartesi günü 20:00’da başlayıp açık havada ücretsiz gerçekleşecek Fatma Turgut konseri ile Novada, unutulmaz eğlencenin tekrar adresi olacak. Novada konserleri Fatma Turgut ile devam ediyor Dokuz Eylül Üniversitesi Klasik Gitar Bölümü'ndeki eğitiminin yanı sıra bugüne kadar çok sesli koro, şan, Türk Müziği Armonisi ve Batı Müziği Armonisi gibi alanlarda çalışmaları bulunan Fatma Turgut, bu sürede çeşitli amatör rock gruplarıyla olan sahne çalışmalarını da sürdürdü. 2007’den sonra Model adını alacak olan "A Due Carmen" isimli rock müzik grubuna katılan Fatma Turgut, Model’in Perili Sirk adlı ilk albümü ile de dinleyicilerle buluşmuş oldu. Perili Sirk’in ardından yayınlanan ‘Diğer Masallar’ albümünde Sertab Erener ve Demir Demirkan ile çalışma fırsatı bulan Model, bu albümdeki ‘Buzdan Şato’ ve ‘Değmesin Ellerimiz’ şarkıları ile ülke çapında büyük ilgi gördü. 2016’nın Aralık ayında Model grubundan ayrıldığını duyuran Fatma Turgut, müzik kariyerine artık solo olarak devam ediyor. Her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke, birbirinden güzel aktiviteleriyle Ege’nin en renkli noktası olmayı sürdürecek.
Kaliteli ve cazip alışverişin Ege bölgesindeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke’de 5. yıl konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Novada Outlet Söke’nin son konuğu Türk Rock müziğinin sevilen ismi Fatma Turgut olacak.

AYDIN- Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Park Şanlıurfa ve Novada Menemen ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin ilk halkası olan Novada Outlet Söke, bölgenin ilgi odağı olan eğlenceli ve dinamik etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, 5. yıl konserlerinin sonuncusunda Fatma Turgut’u ağırlayacak.

Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke; 5. yılını kutladığı konserlerini 26 Ağustos tarihinde Rock müziğin en sevilen isimlerinden Fatma Turgut ile sonlandıracak. 26 Ağustos Cumartesi günü 20:00’da başlayıp açık havada ücretsiz gerçekleşecek Fatma Turgut konseri ile Novada, unutulmaz eğlencenin tekrar adresi olacak.

Novada konserleri Fatma Turgut ile devam ediyor

Dokuz Eylül Üniversitesi Klasik Gitar Bölümü'ndeki eğitiminin yanı sıra bugüne kadar çok sesli koro, şan, Türk Müziği Armonisi ve Batı Müziği Armonisi gibi alanlarda çalışmaları bulunan Fatma Turgut, bu sürede çeşitli amatör rock gruplarıyla olan sahne çalışmalarını da sürdürdü. 2007’den sonra Model adını alacak olan "A Due Carmen" isimli rock müzik grubuna katılan Fatma Turgut, Model’in Perili Sirk adlı ilk albümü ile de dinleyicilerle buluşmuş oldu. Perili Sirk’in ardından yayınlanan ‘Diğer Masallar’ albümünde Sertab Erener ve Demir Demirkan ile çalışma fırsatı bulan Model, bu albümdeki ‘Buzdan Şato’ ve ‘Değmesin Ellerimiz’ şarkıları ile ülke çapında büyük ilgi gördü. 2016’nın Aralık ayında Model grubundan ayrıldığını duyuran Fatma Turgut, müzik kariyerine artık solo olarak devam ediyor.

Her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke, birbirinden güzel aktiviteleriyle Ege’nin en renkli noktası olmayı sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.