Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Erdem: CHP'de kurultay telaş!

SİYASET 22.02.2017 - 17:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3931+ kez okundu.
 

Erdem: CHP'de kurultay telaş!

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Cumhurbaşkanı’nın Aydın programının iptaliyle ilgili açıklama yapan CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar’a cevap verdi.

AYDIN- “Anlaşılan o ki CHP Milletvekilleri Sayın Cumhurbaşkanımızın Aydın'a teşriflerinden çok rahatsız olmuşlar. Program ertelenince adeta zil takıp oynayacaklar. Bu vesileyle Sn Cumhurbaşkanımıza iftira atmayı da ihmal etmiyorlar” diyen Milletvekili Erdem’in açıklaması şöyle: “CHP ekibi Sn. Cumhurbaşkanımızın siyasi hayatındaki her seçimde nakavt oldu. O yüzden yenilen güreşçi güreşe doymazmış misali davranıyorlar. Şimdi yine 16 Nisan'da sandık geliyor. CHP'yi yine yenilme korkusu sardı. O korkuyla Sn. Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce bile yenilgiyi ikrar ediyor. Duyumlarımıza göre bir CHP Aydın Milletvekili yakın çevresine CHP'de Genel Başkanlığa oynayacağını söylüyormuş. Bizce de kendisine Genel Başkanlık yakışır. Bu arkadaşımız için Referandum bir fırsat olacak. 16 Nisan'da sandıktan "EVET" çıkacak ve sonra CHP'de Kurultay sesleri yükselecek. Sn. Kılıçdaroğlu koltuğunu koruyamayacak. CHP Aydın Milletvekili arkadaşımız Muharrem İnce gibi bu durumu öngörüyor olsa gerek şimdiden pozisyon alıyor. CHP'nin başına Aydın'dan bir Genel Başkan olsa iyi olur. Zaten Sn Baykal da Sn Çerçioğlu da CHP Aydın Vekilimize destek veriyor. Aydın CHP Örgütü referandum sonucunu heyecanla bekleyecektir.”
Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Cumhurbaşkanı’nın Aydın programının iptaliyle ilgili açıklama yapan CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar’a cevap verdi.

AYDIN- “Anlaşılan o ki CHP Milletvekilleri Sayın Cumhurbaşkanımızın Aydın'a teşriflerinden çok rahatsız olmuşlar. Program ertelenince adeta zil takıp oynayacaklar. Bu vesileyle Sn Cumhurbaşkanımıza iftira atmayı da ihmal etmiyorlar” diyen Milletvekili Erdem’in açıklaması şöyle:

“CHP ekibi Sn. Cumhurbaşkanımızın siyasi hayatındaki her seçimde nakavt oldu. O yüzden yenilen güreşçi güreşe doymazmış misali davranıyorlar.

Şimdi yine 16 Nisan'da sandık geliyor. CHP'yi yine yenilme korkusu sardı. O korkuyla Sn. Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce bile yenilgiyi ikrar ediyor.

Duyumlarımıza göre bir CHP Aydın Milletvekili yakın çevresine CHP'de Genel Başkanlığa oynayacağını söylüyormuş. Bizce de kendisine Genel Başkanlık yakışır. Bu arkadaşımız için Referandum bir fırsat olacak. 16 Nisan'da sandıktan "EVET" çıkacak ve sonra CHP'de Kurultay sesleri yükselecek. Sn. Kılıçdaroğlu koltuğunu koruyamayacak.

CHP Aydın Milletvekili arkadaşımız Muharrem İnce gibi bu durumu öngörüyor olsa gerek şimdiden pozisyon alıyor. CHP'nin başına Aydın'dan bir Genel Başkan olsa iyi olur. Zaten Sn Baykal da Sn Çerçioğlu da CHP Aydın Vekilimize destek veriyor. Aydın CHP Örgütü referandum sonucunu heyecanla bekleyecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.