Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler'de yangın paniği

ASAYİŞ 22.03.2019 - 16:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3927+ kez okundu.
 

Efeler'de yangın paniği

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, bir apartmanın bodrumunda çıkan yangının hem apartman hem de mahalle sakinlerinde paniğe neden olduğu bildirildi.

AYDIN- Yangın Hasan Efendi Mahallesi 1910 sokak 20 numaralı 4 katlı bir binanın bodrum katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde meydana gelen yangın, binanın bodrum katından gelen yoğun duman sonrası fark edildi. Durumu hemen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne bildiren apartman sakinleri, yoğun duman nedeniyle de kısa süreli panik yaşadı. Yangın mahalline kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri binanın bodrum katındaki yangına hemen müdahale etti. Bodrum kattan sokağa açılan pencereyi de kıran itfaiye ekipleri hem buradan soğutma işlemi yaptı hem de dumanın çıkmasını sağladı. Soğutma işlemi sırasında mahalle ve apartman sakinleri yangını endişeli gözlerle takip etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken bodrum katta maddi hasar meydana geldi.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, bir apartmanın bodrumunda çıkan yangının hem apartman hem de mahalle sakinlerinde paniğe neden olduğu bildirildi.

AYDIN- Yangın Hasan Efendi Mahallesi 1910 sokak 20 numaralı 4 katlı bir binanın bodrum katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde meydana gelen yangın, binanın bodrum katından gelen yoğun duman sonrası fark edildi. Durumu hemen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne bildiren apartman sakinleri, yoğun duman nedeniyle de kısa süreli panik yaşadı. Yangın mahalline kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri binanın bodrum katındaki yangına hemen müdahale etti.

Bodrum kattan sokağa açılan pencereyi de kıran itfaiye ekipleri hem buradan soğutma işlemi yaptı hem de dumanın çıkmasını sağladı. Soğutma işlemi sırasında mahalle ve apartman sakinleri yangını endişeli gözlerle takip etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken bodrum katta maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.