Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler'de çocuklar tiyatro ile buluştu

SANAT 07.12.2016 - 10:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1695+ kez okundu.
 

Efeler'de çocuklar tiyatro ile buluştu

Efeler Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatrosu’nu çocuklarla buluşturdu.

AYDIN- Tiyatro günleri kapsamında Efeler Belediyesi destekleriyle, Eti Çocuk Tiyatrosu tarafından ücretsiz olarak sahnelenen “Kırmızı Başlıklı Kız” çocukların ilgisini her an dinamik tutan temposu, kurgusu, müzikleri ve diğer sürprizleriyle büyük beğeni aldı. Çocukların kişisel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için destek verdiği tiyatro oyunlarıyla Efeler ilçesi çocuklarının beğenisini kazanan Efeler Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatrosu'nu konuk etti. Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Tiyatro Salonu’nda gün boyunca 2 seans olarak sahnelenen 'Kırmızı Başlıklı Kız' minik tiyatro severlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Büyüklerin sözünden çıkmamanın ve tanınmayan kişilere karşı mesafeli olunmasının öğretildiği oyunu bir günde yaklaşık 500 çocuk izledi. Eğitici olduğu kadar eğlenceli yönlerinin yanı sıra müzik ve dekoruyla farklı bir atmosfer oluşturan oyun, çocukları renkli bir yolculuğa çıkardı. “HERKESİ TİYATRO OYUNLARIYLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Kültür sanat etkinlikleriyle çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamanın önemli olduğunu belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Eğitim hayatlarının yanı sıra sosyal ve kültürel yönlerine de hitap eden etkinliklerimizle çocuklarımızın yanında olmayı sürdürüyoruz. Düzenleyeceğimiz ücretsiz tiyatro gösterileriyle büyüklerimizi ve miniklerimizi keyifli ve unutamayacakları oyunlarla buluşturacağız. İlçemizi geleceğe çocuklarımızın mutluluklarıyla taşıyacağız" ifadelerini kullandı.
Efeler Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatrosu’nu çocuklarla buluşturdu.

AYDIN- Tiyatro günleri kapsamında Efeler Belediyesi destekleriyle, Eti Çocuk Tiyatrosu tarafından ücretsiz olarak sahnelenen “Kırmızı Başlıklı Kız” çocukların ilgisini her an dinamik tutan temposu, kurgusu, müzikleri ve diğer sürprizleriyle büyük beğeni aldı.

Çocukların kişisel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için destek verdiği tiyatro oyunlarıyla Efeler ilçesi çocuklarının beğenisini kazanan Efeler Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatrosu'nu konuk etti. Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Tiyatro Salonu’nda gün boyunca 2 seans olarak sahnelenen 'Kırmızı Başlıklı Kız' minik tiyatro severlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Büyüklerin sözünden çıkmamanın ve tanınmayan kişilere karşı mesafeli olunmasının öğretildiği oyunu bir günde yaklaşık 500 çocuk izledi. Eğitici olduğu kadar eğlenceli yönlerinin yanı sıra müzik ve dekoruyla farklı bir atmosfer oluşturan oyun, çocukları renkli bir yolculuğa çıkardı.

“HERKESİ TİYATRO OYUNLARIYLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kültür sanat etkinlikleriyle çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamanın önemli olduğunu belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Eğitim hayatlarının yanı sıra sosyal ve kültürel yönlerine de hitap eden etkinliklerimizle çocuklarımızın yanında olmayı sürdürüyoruz. Düzenleyeceğimiz ücretsiz tiyatro gösterileriyle büyüklerimizi ve miniklerimizi keyifli ve unutamayacakları oyunlarla buluşturacağız. İlçemizi geleceğe çocuklarımızın mutluluklarıyla taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.