Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler’de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı

YAŞAM 10.04.2020 - 18:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3706+ kez okundu.
 

Efeler’de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı

Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi arasında protokol imzalandı.

AYDIN - Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay ile İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi Başkanı Özlenen Alcı’nın imzaları ile yürürlüğe konan bilimsel teknik iş birliği anlaşması ile Belediye ve Oda arasında dayanışma gerçekleştirerek Efeler ilçe sınırları içinde sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşmanın sağlanması amaçlanıyor. Halk sağlığı, tarih, kültür, doğa, çevre ve ekolojik değerlerin korunması için gerekli olan mühendislik hizmetlerinin bilimsel teknik iş birliğini gerçekleştirecek, üretilen hizmetlerin daha verimli ve hızlı kılınmasını sağlayacak olan anlaşma ile Efeler halkına sunulacak hizmetlerin sağlam temeller üzerine kurulması sağlandı.
Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi arasında protokol imzalandı.

AYDIN - Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay ile İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi Başkanı Özlenen Alcı’nın imzaları ile yürürlüğe konan bilimsel teknik iş birliği anlaşması ile Belediye ve Oda arasında dayanışma gerçekleştirerek Efeler ilçe sınırları içinde sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşmanın sağlanması amaçlanıyor.

Halk sağlığı, tarih, kültür, doğa, çevre ve ekolojik değerlerin korunması için gerekli olan mühendislik hizmetlerinin bilimsel teknik iş birliğini gerçekleştirecek, üretilen hizmetlerin daha verimli ve hızlı kılınmasını sağlayacak olan anlaşma ile Efeler halkına sunulacak hizmetlerin sağlam temeller üzerine kurulması sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.