Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi'nde ince hesap ne!

GÜNCEL 28.09.2016 - 12:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2696+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi'nde ince hesap ne!

Efeler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Varlı’nın ani görev değişikliği Aydın basın camiasında şok etkisi yarattı.

AYDIN- 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Aydın Lisesi’ndeki Öğretmenlik görevinden istifa ederek, Başkan M. Mesut Özakcan’ın seçim çalışmalarında yanında yer almıştı. Özakcan Başkanlık koltuğuna oturup göreve başlamasıyla Ahmet Varlık’ta Efeler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü koltuğuna oturdu. Aydın basınıyla belediye arasındaki çalışmalarda göstermiş olduğu özveriyle basın camiası içerisinde sevilen ve aranan bir isim olmuştu. Bu ani görev değişikliğinde, başkan M. Mesut Özakcan hakkında son günlerde gündeme gelen haberler sonrasında Ahmet Varlık'ı görevden alınması manidar ve dikkatleri çekti, değişik yorumların yapılmasına neden oldu. Varlık'ın yerine Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci'nin geleceği öğrenildi. Söylevci’nin Efeler belediyesinde yer alması Aydın kamuoyu tarafında “yaklaşmakta olan yerel seçimlerde başkan Özakcan’ın Ak Partiye geçişine ve dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir darbe vurmak ve hem BŞB’yi hem de Efeler belediyesini Ak Partiye teslim etmek için oynanan bir oyun” diyerek yapılan bu değişikliği kendince yorumladılar. Ahmet Varlık’ın Hasan Efendi Mahallesindeki Efeler Belediyesine ait olan Saklı Bahçe’de göreve başlayacağı öğrenildi.
Efeler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Varlı’nın ani görev değişikliği Aydın basın camiasında şok etkisi yarattı.

AYDIN- 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Aydın Lisesi’ndeki Öğretmenlik görevinden istifa ederek, Başkan M. Mesut Özakcan’ın seçim çalışmalarında yanında yer almıştı. Özakcan Başkanlık koltuğuna oturup göreve başlamasıyla Ahmet Varlık’ta Efeler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü koltuğuna oturdu. Aydın basınıyla belediye arasındaki çalışmalarda göstermiş olduğu özveriyle basın camiası içerisinde sevilen ve aranan bir isim olmuştu.

Bu ani görev değişikliğinde, başkan M. Mesut Özakcan hakkında son günlerde gündeme gelen haberler sonrasında Ahmet Varlık'ı görevden alınması manidar ve dikkatleri çekti, değişik yorumların yapılmasına neden oldu.

Varlık'ın yerine Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci'nin geleceği öğrenildi.

Söylevci’nin Efeler belediyesinde yer alması Aydın kamuoyu tarafında “yaklaşmakta olan yerel seçimlerde başkan Özakcan’ın Ak Partiye geçişine ve dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir darbe vurmak ve hem BŞB’yi hem de Efeler belediyesini Ak Partiye teslim etmek için oynanan bir oyun” diyerek yapılan bu değişikliği kendince yorumladılar.

Ahmet Varlık’ın Hasan Efendi Mahallesindeki Efeler Belediyesine ait olan Saklı Bahçe’de göreve başlayacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.