Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediye Tiyatrosu Menemen'de alkışlandı

SANAT 10.05.2018 - 20:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3694+ kez okundu.
 

Efeler Belediye Tiyatrosu Menemen'de alkışlandı

Efeler Belediye Tiyatrosu, bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘Menemen İnadına Tiyatro Festivali’nde ‘İpler Kimin Elinde’ adlı tiyatro oyunu ile sahne aldı.

AYDIN- Henüz genç bir topluluk olan "Efeler Belediye Tiyatrosu", kurulduğu 2017 Ocak ayından itibaren, 5 farklı oyunla kentteki gösterimlerinin yanı sıra; pek çok il, ilçe ve festivallerde de sahne alarak Efeler Belediyesi’nin parlayan yıldızı oldu. ‘Menemen İnadına Tiyatro Festivali’nde sahne alan İpler Kimin Elinde Oyunu, 500’ün üzerinde katılımcının yanında, ülke genelinden festivale katılan birçok Tiyatro Grubu ve Tiyatrocu tarafından da beğeniyle izlendi. Oyun sonunda Festival Tertip Komitesi Başkanı ve Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler tarafından, İpler Kimin Elinde Oyun Yönetmeni ve Efeler Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Arkın Selek'e plaket, oyunculara da katılım belgeleri takdim edildi.
Efeler Belediye Tiyatrosu, bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘Menemen İnadına Tiyatro Festivali’nde ‘İpler Kimin Elinde’ adlı tiyatro oyunu ile sahne aldı.

AYDIN- Henüz genç bir topluluk olan "Efeler Belediye Tiyatrosu", kurulduğu 2017 Ocak ayından itibaren, 5 farklı oyunla kentteki gösterimlerinin yanı sıra; pek çok il, ilçe ve festivallerde de sahne alarak Efeler Belediyesi’nin parlayan yıldızı oldu.

‘Menemen İnadına Tiyatro Festivali’nde sahne alan İpler Kimin Elinde Oyunu, 500’ün üzerinde katılımcının yanında, ülke genelinden festivale katılan birçok Tiyatro Grubu ve Tiyatrocu tarafından da beğeniyle izlendi.

Oyun sonunda Festival Tertip Komitesi Başkanı ve Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler tarafından, İpler Kimin Elinde Oyun Yönetmeni ve Efeler Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Arkın Selek'e plaket, oyunculara da katılım belgeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.