Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dolar bozdurana kebap

EKONOMİ 06.12.2016 - 14:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1782+ kez okundu.
 

Dolar bozdurana kebap

Aydınlı kebapçı, dolar bozdurana kebap ikram ediyor

AYDIN- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dolar ve Euro’larınızı bozdurun’ çağrısı üzerine Aydın’da bir kebapçı kampanya başlattı. Aydın Doğu Gazi Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Ramazan Usta adlı Kebap Salonu, 100 dolar bozdurup dekontunu getiren herkese kebap ısmarlıyor. Kendisinin doları olmadığı için böyle bir kampanya ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermek istediğini belirten Ramazan Barutçu, “Artık Amerika’nın bizi sömürmesini istemediğimiz için bu kampanyaya destek veriyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine kampanya başlattığını belirten Ramazan Barutçu, camına yazı asarak herkesin Dolar ve Eurosu’nu bozdurup TL’ye geçmesini istedi. Dolar bozdurma çağrısına herkesin cevap vermesini beklediğini ifade eden Kebapçı Ramazan Usta, “Ülkemizin birilerine peşkeş çekilmesini istemiyoruz. Doları da istemiyoruz. Amerika bizi Dolar üzerinden sömürmeye başladı. Fethullah Gülen’i de aldılar. Bir türü teslim etmiyorlar. Bunların yanına kar kalmasını istemiyoruz. Biz artık ülkemizde Euro, Dolar istemiyoruz. Kim 100 Euro ve Dolar bozdurup faturasını bize getirirse biz ona bir Adana dürüm tavuk, ciğer ne isterse onu hediye ediyoruz. Vatandaşımızın hem karnı doysun hem de Doları elinden çıkarsın. Herkes TL ile çalışsın” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine kendi elinde Dolar ve Euro olmadığı için kampanyaya bu şekilde destek vermek istediğini belirten Ramazan Barutçu, kampanyayı duyanların kendisine destek verdiğini söyledi. Herkesin elini taşın altına koyup memleket için milli paramız TL’yi kullanması gerektiğini belirten Kebapçı Ramazan, “Kimse ‘Ben esnafım büyük iş adamları yapsın’ demesin. Elinde Dolar, Euro olanlar küçük büyük demeden bozdursun. Önemli olan memleket meselesi” diyerek bu kampanyanın ülkemiz için desteklenmesi gerektiğini söyledi.
Aydınlı kebapçı, dolar bozdurana kebap ikram ediyor

AYDIN- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dolar ve Euro’larınızı bozdurun’ çağrısı üzerine Aydın’da bir kebapçı kampanya başlattı.

Aydın Doğu Gazi Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Ramazan Usta adlı Kebap Salonu, 100 dolar bozdurup dekontunu getiren herkese kebap ısmarlıyor. Kendisinin doları olmadığı için böyle bir kampanya ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermek istediğini belirten Ramazan Barutçu, “Artık Amerika’nın bizi sömürmesini istemediğimiz için bu kampanyaya destek veriyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine kampanya başlattığını belirten Ramazan Barutçu, camına yazı asarak herkesin Dolar ve Eurosu’nu bozdurup TL’ye geçmesini istedi. Dolar bozdurma çağrısına herkesin cevap vermesini beklediğini ifade eden Kebapçı Ramazan Usta, “Ülkemizin birilerine peşkeş çekilmesini istemiyoruz. Doları da istemiyoruz. Amerika bizi Dolar üzerinden sömürmeye başladı. Fethullah Gülen’i de aldılar. Bir türü teslim etmiyorlar. Bunların yanına kar kalmasını istemiyoruz. Biz artık ülkemizde Euro, Dolar istemiyoruz. Kim 100 Euro ve Dolar bozdurup faturasını bize getirirse biz ona bir Adana dürüm tavuk, ciğer ne isterse onu hediye ediyoruz. Vatandaşımızın hem karnı doysun hem de Doları elinden çıkarsın. Herkes TL ile çalışsın” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine kendi elinde Dolar ve Euro olmadığı için kampanyaya bu şekilde destek vermek istediğini belirten Ramazan Barutçu, kampanyayı duyanların kendisine destek verdiğini söyledi. Herkesin elini taşın altına koyup memleket için milli paramız TL’yi kullanması gerektiğini belirten Kebapçı Ramazan, “Kimse ‘Ben esnafım büyük iş adamları yapsın’ demesin. Elinde Dolar, Euro olanlar küçük büyük demeden bozdursun. Önemli olan memleket meselesi” diyerek bu kampanyanın ülkemiz için desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.