Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Diyaliz hastaları moral depoladı

SAĞLIK 22.03.2017 - 09:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3789+ kez okundu.
 

Diyaliz hastaları moral depoladı

Aydın Didim Devlet Hastanesi, diyaliz hastaları için moral ve eğlence yemeği düzenlendi. Etkinlikte bir araya gelen hastalar hem eğlendiler hem de stres attılar.

AYDIN- Didim Devlet Hastanesi’nin düzenlediği, diyaliz hastaları için moral ve eğlence yemeğine Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Selma Özcan ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Niyazi Kocakaplan, Hastane Başhekimi Dr. Veysel Kılıç, Başhekim yardımcısı Dr. Halil Akıl, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şerife Ege, Hastane Müdürü Meral Bilir, diyaliz ünitesi çalışanları, diyaliz hastaları ve aileleri katıldı. Didim Devlet Hastanesi tarafından son beş yıldır düzenlenen etkinlikte, diyaliz hastaları eğlenerek stres attı.
Aydın Didim Devlet Hastanesi, diyaliz hastaları için moral ve eğlence yemeği düzenlendi. Etkinlikte bir araya gelen hastalar hem eğlendiler hem de stres attılar.

AYDIN- Didim Devlet Hastanesi’nin düzenlediği, diyaliz hastaları için moral ve eğlence yemeğine Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Selma Özcan ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Niyazi Kocakaplan, Hastane Başhekimi Dr. Veysel Kılıç, Başhekim yardımcısı Dr. Halil Akıl, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şerife Ege, Hastane Müdürü Meral Bilir, diyaliz ünitesi çalışanları, diyaliz hastaları ve aileleri katıldı.

Didim Devlet Hastanesi tarafından son beş yıldır düzenlenen etkinlikte, diyaliz hastaları eğlenerek stres attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.