Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

DİGİAD yönetiminden Kaymakam Yönden'e ziyaret

GÜNCEL 25.10.2016 - 18:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1875+ kez okundu.
 

DİGİAD yönetiminden Kaymakam Yönden'e ziyaret

Didim Genç İşadamları Derneği (DİGİAD), protokol ziyaretleri kapsamında Didim Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.

AYDIN- Didim Genç İşadamları Derneği protokol ziyaretlerine Didim Kaymakamlığından başladı. Dernek Başkanı Özgür Deniz başkanlığındaki DİGİAD heyeti, İlçe Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Yönden, dernek başkanı Özgür Deniz’in bu tür bir dernek kurma girişiminden haberdar olduğunu hatırlatarak, “Artık yönetim değiş yönetişim kavramı ortaya çıktı. Bu da birlikte yönetme anlamına geliyor; Sivil Toplum kuruluşları bunun için çok önemli; güzel sonuçlarda ortaya çıkıyor. Sizlerin bir dernek çatısı altına olmanız ve bunları yapacağız demeniz de önemli. Sivil Toplum kuruluşlarını ben çok önemsiyorum. Birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Zaten Özgür bey’in Didim’de bir engelliler okulu fikri var ve güzel de bir proje. Sizlerin de bu noktaya ilçeye katkılarınızın olacağına inanıyorum” dedi. Didim Genç İşadamları Derneği Başkanı Özgür Deniz ise Güçlü STK’ların her yerde gerekli ve şart olduğunu belirterek “Kurumlarla iletişim içinde olmamız gerekli; Bizim Engellilere yönelik bir okul hayalimiz var. Yönetimde şu an buna hayır diyen kimse de yok. Bizler Didim’de STK’lar içerisinde en büyük ve en güçlü olmalıyız. Zaten ticari faaliyetleri olan bu tür kuruluşlarda bulundukları yerlerde de en güçlü kurumlar içerisindedir. Bizler yaşadığımız yere bir şeyler katmak için buradayız ve herkese katkı sağlayacaktır” dedi. Ziyarette İnşaat, Turizm ve Tarım konularında fikir alış verişinde bulunuldu.
Didim Genç İşadamları Derneği (DİGİAD), protokol ziyaretleri kapsamında Didim Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.

AYDIN- Didim Genç İşadamları Derneği protokol ziyaretlerine Didim Kaymakamlığından başladı. Dernek Başkanı Özgür Deniz başkanlığındaki DİGİAD heyeti, İlçe Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kaymakam Yönden, dernek başkanı Özgür Deniz’in bu tür bir dernek kurma girişiminden haberdar olduğunu hatırlatarak, “Artık yönetim değiş yönetişim kavramı ortaya çıktı. Bu da birlikte yönetme anlamına geliyor; Sivil Toplum kuruluşları bunun için çok önemli; güzel sonuçlarda ortaya çıkıyor. Sizlerin bir dernek çatısı altına olmanız ve bunları yapacağız demeniz de önemli. Sivil Toplum kuruluşlarını ben çok önemsiyorum. Birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Zaten Özgür bey’in Didim’de bir engelliler okulu fikri var ve güzel de bir proje. Sizlerin de bu noktaya ilçeye katkılarınızın olacağına inanıyorum” dedi.

Didim Genç İşadamları Derneği Başkanı Özgür Deniz ise Güçlü STK’ların her yerde gerekli ve şart olduğunu belirterek “Kurumlarla iletişim içinde olmamız gerekli; Bizim Engellilere yönelik bir okul hayalimiz var. Yönetimde şu an buna hayır diyen kimse de yok. Bizler Didim’de STK’lar içerisinde en büyük ve en güçlü olmalıyız. Zaten ticari faaliyetleri olan bu tür kuruluşlarda bulundukları yerlerde de en güçlü kurumlar içerisindedir. Bizler yaşadığımız yere bir şeyler katmak için buradayız ve herkese katkı sağlayacaktır” dedi.

Ziyarette İnşaat, Turizm ve Tarım konularında fikir alış verişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.