Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’e yağmur sürprizi

GÜNCEL 15.08.2019 - 12:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4312+ kez okundu.
 

Didim’e yağmur sürprizi

İlçede gündüz sıcaklık 40 derece olurken gece ise yağmur etkili oldu.

AYDIN  - Aydın’ın turistik ilçesi Didim’de Ağustos ayında yağmur yağdı. Hava sıcaklığının gündüz 40 dereceye ulaştığı ilçede, gece saatlerinde yağış etkili olurken Yalı Caddesi'nde gezintiye çıkan tatilciler yağmura yakalanmaktan kurtulamadı. Gece saatlerinde ilçede etkili olan yaz yağmuru, sokakları temizlerken turizmin kalbi Altınkum Yalı Caddesi'nde gezintiye çıkan tatilciler ise yağmurdan ıslandı. Bazı iş yerleri yağmura zamansız yakalanırken o anlar ise saniye saniye cep telefonlarına kaydedildi. Hafif şiddetli başlayan yağış, Didimlileri şaşkına çevirirken zaman zaman gök gürültüsüyle beraber yağış şiddetini arttırdı.
İlçede gündüz sıcaklık 40 derece olurken gece ise yağmur etkili oldu.

AYDIN  - Aydın’ın turistik ilçesi Didim’de Ağustos ayında yağmur yağdı. Hava sıcaklığının gündüz 40 dereceye ulaştığı ilçede, gece saatlerinde yağış etkili olurken Yalı Caddesi'nde gezintiye çıkan tatilciler yağmura yakalanmaktan kurtulamadı.

Gece saatlerinde ilçede etkili olan yaz yağmuru, sokakları temizlerken turizmin kalbi Altınkum Yalı Caddesi'nde gezintiye çıkan tatilciler ise yağmurdan ıslandı.

Bazı iş yerleri yağmura zamansız yakalanırken o anlar ise saniye saniye cep telefonlarına kaydedildi. Hafif şiddetli başlayan yağış, Didimlileri şaşkına çevirirken zaman zaman gök gürültüsüyle beraber yağış şiddetini arttırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.