Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de Halk Dansları Festivali

KÜLTÜR 24.08.2016 - 22:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4006+ kez okundu.
 

Didim’de Halk Dansları Festivali

Didim Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü (DAHOT), 29 Ağustos-02 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek

AYDIN- Didim 3. Uluslar arası Halk Dansları Festivali’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Didim Belediyesi’nin katkılarıyla düzenleneceğini bildirdi. DAHOT, festivalde minikler (Bolu yöresi), yıldızlar (Adıyaman yöresi) ve yetişkin (Aydın yöresi) gruplarının yanı sıra Rumelili Romanlar Derneği (Roman oyunları), Nazilli Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu (Teke yöresi) ) ve yurt dışından Ukrayna “Children’sTheatre of Dance “Levenya” ile Yunanistan Okyrroi’iSamia grupları katılacaklarını açıkladı. Açıklamada, Macaristan, Gürcistan ve Makedonya gruplarının, ülkemizde son günlerde yaşanan olumsuz ve üzücü olaylardan dolayı katılımlarının henüz netlik kazanmadığı da belirtildi. Festivale bütün halkın davetli olduğu da kaydedildi.
Didim Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü (DAHOT), 29 Ağustos-02 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek

AYDIN- Didim 3. Uluslar arası Halk Dansları Festivali’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Didim Belediyesi’nin katkılarıyla düzenleneceğini bildirdi.

DAHOT, festivalde minikler (Bolu yöresi), yıldızlar (Adıyaman yöresi) ve yetişkin (Aydın yöresi) gruplarının yanı sıra Rumelili Romanlar Derneği (Roman oyunları), Nazilli Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu (Teke yöresi) ) ve yurt dışından Ukrayna “Children’sTheatre of Dance “Levenya” ile Yunanistan Okyrroi’iSamia grupları katılacaklarını açıkladı.

Açıklamada, Macaristan, Gürcistan ve Makedonya gruplarının, ülkemizde son günlerde yaşanan olumsuz ve üzücü olaylardan dolayı katılımlarının henüz netlik kazanmadığı da belirtildi.

Festivale bütün halkın davetli olduğu da kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.