Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Vegfest başlıyor

KÜLTÜR 16.04.2019 - 11:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3562+ kez okundu.
 

Didim Vegfest başlıyor

Didim Belediyesi Vegan Festivali “Didim Vegfest’in” bu yıl 19/22 Nisan tarihleri arasında 3.sünü gerçekleştiriyor.

AYDIN- Yaşadığımız gezegene ve bu gezegeni paylaştığımız tüm canlılara karşı bir sorumluluğumuzun olduğunu düşünen Didim Belediyesi bu bağlamda bir vegan festivali düzenliyor. Apollon Tapınağı’nda gerçekleşecek Didim VegFest, akademisyenler, uzmanlar, aktivistler, yazarlar ve gönüllü çalışma gruplarının desteği ve yönlendirmeleriyle tamamlanan programda içeriğindeki konuşmalar, paneller, aktiviteler ve atölye çalışmalarıyla veganlığın doğru anlatılması, yayılması ve vegan olmayanların bilinçlendirilmesinde önemli rol oynamayı planlıyor. Türkiye’nin en büyük vegan festivali, ilk yılında 60 bin ikinci yılında ise 160 bin ziyaretçiye ulaştı. Hazırlıklarla ilgili olarak açıklama yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz ATABAY, "Festivalin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Program konusunda işin uzmanlarından destek aldık, veganlıkla ilgili tüm sorulara yanıt veren bir festival programı hazırladık. Program sadece veganlara özel değil, herkesi yaşam dolu festival Didim VegFest’e bekliyoruz" dedi.
Didim Belediyesi Vegan Festivali “Didim Vegfest’in” bu yıl 19/22 Nisan tarihleri arasında 3.sünü gerçekleştiriyor.

AYDIN- Yaşadığımız gezegene ve bu gezegeni paylaştığımız tüm canlılara karşı bir sorumluluğumuzun olduğunu düşünen Didim Belediyesi bu bağlamda bir vegan festivali düzenliyor.

Apollon Tapınağı’nda gerçekleşecek Didim VegFest, akademisyenler, uzmanlar, aktivistler, yazarlar ve gönüllü çalışma gruplarının desteği ve yönlendirmeleriyle tamamlanan programda içeriğindeki konuşmalar, paneller, aktiviteler ve atölye çalışmalarıyla veganlığın doğru anlatılması, yayılması ve vegan olmayanların bilinçlendirilmesinde önemli rol oynamayı planlıyor.

Türkiye’nin en büyük vegan festivali, ilk yılında 60 bin ikinci yılında ise 160 bin ziyaretçiye ulaştı. Hazırlıklarla ilgili olarak açıklama yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz ATABAY, "Festivalin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Program konusunda işin uzmanlarından destek aldık, veganlıkla ilgili tüm sorulara yanıt veren bir festival programı hazırladık. Program sadece veganlara özel değil, herkesi yaşam dolu festival Didim VegFest’e bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.