Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Denize düşen kediyi AKUT kurtardı

GÜNCEL 12.01.2018 - 18:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4142+ kez okundu.
 

Denize düşen kediyi AKUT kurtardı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, denize düşerek kayalıklara sıkışan sokak kedisi AKUT Kuşadası ekibinin operasyonuyla kurtarıldı.

AYDIN- Kuşadası liman bölgesinde meydana gelen olayda, denize düşen bir sokak kedisinin kayalıklara sıkıştığını gören vatandaşlar durumu yetkililere haber verdi. Kayalıklarda mahsur kalan kedinin kurtarılması için AKUT Kuşadası ekibinden yardım istendi. Tekrar denize düşerek boğulma tehlikesi bulunan kedi için operasyon düzenlenen AKUT Kuşadası ekibi, botla denize açılarak kediyi sıkıştığı kayalıklardan kurtardı. Bota alınarak kıyıya çıkartılan ve ıslanmış olması nedeniyle donmak üzere olan kedinin ihtiyaçları da AKUT ekibi ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, denize düşerek kayalıklara sıkışan sokak kedisi AKUT Kuşadası ekibinin operasyonuyla kurtarıldı.

AYDIN- Kuşadası liman bölgesinde meydana gelen olayda, denize düşen bir sokak kedisinin kayalıklara sıkıştığını gören vatandaşlar durumu yetkililere haber verdi. Kayalıklarda mahsur kalan kedinin kurtarılması için AKUT Kuşadası ekibinden yardım istendi.

Tekrar denize düşerek boğulma tehlikesi bulunan kedi için operasyon düzenlenen AKUT Kuşadası ekibi, botla denize açılarak kediyi sıkıştığı kayalıklardan kurtardı. Bota alınarak kıyıya çıkartılan ve ıslanmış olması nedeniyle donmak üzere olan kedinin ihtiyaçları da AKUT ekibi ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.