Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cumhuriyetimizi koruma kararlılığımızı asla kaybetmeyeceğiz

GÜNCEL 29.08.2016 - 20:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3559+ kez okundu.
 

Cumhuriyetimizi koruma kararlılığımızı asla kaybetmeyeceğiz

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “30 Ağustos 1922, Ulusumuzun esaret zincirini kırdığını dosta, düşmana ilan ettiği gün olmuştur” dedi.

AYDIN- 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Çerçioğlu şunları kaydetti, “30 Ağustos 1922, Ulusumuzun esaret zincirini kırdığını dosta, düşmana ilan ettiği gün olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muhteşem askeri dehası ve Türk Ulusunun kahraman Mehmetçiği ile birlikte dünya tarihindeki en görkemli bağımsızlık zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, 94. Yıldönümü’nde ilk günkü gurur ve coşkusuyla kutluyoruz. 30 Ağustos tarihi biz Aydınlılar için aynı zamanda başka bir gurur gününün, Efeler Diyarı Aydın’ımızın düşman işgalinden kurtulduğu, 7 Eylül tarihinin şanlı müjdeleyicisidir. Milli Mücadele ateşini bu topraklarda yakan kahraman Efelerimizin torunları olarak, bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizi koruma karlılığımızı asla kaybetmeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları ve vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O’nun silah arkadaşları, Aydın’ın kahraman Efeleri ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “30 Ağustos 1922, Ulusumuzun esaret zincirini kırdığını dosta, düşmana ilan ettiği gün olmuştur” dedi.

AYDIN- 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Çerçioğlu şunları kaydetti, “30 Ağustos 1922, Ulusumuzun esaret zincirini kırdığını dosta, düşmana ilan ettiği gün olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muhteşem askeri dehası ve Türk Ulusunun kahraman Mehmetçiği ile birlikte dünya tarihindeki en görkemli bağımsızlık zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, 94. Yıldönümü’nde ilk günkü gurur ve coşkusuyla kutluyoruz.

30 Ağustos tarihi biz Aydınlılar için aynı zamanda başka bir gurur gününün, Efeler Diyarı Aydın’ımızın düşman işgalinden kurtulduğu, 7 Eylül tarihinin şanlı müjdeleyicisidir. Milli Mücadele ateşini bu topraklarda yakan kahraman Efelerimizin torunları olarak, bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizi koruma karlılığımızı asla kaybetmeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları ve vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O’nun silah arkadaşları, Aydın’ın kahraman Efeleri ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.