Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çine MYO Fuar’daydı

EĞİTİM 23.02.2017 - 18:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3516+ kez okundu.
 

Çine MYO Fuar’daydı

Çine Meslek Yüksekokulu, 16-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen 5. Aydın Tarım ve Gıda Fuarına katıldı.

AYDIN- Yıllardır bölgedeki fuarlara ürettiği marka ürünlerle stant açarak katılan tek yükseköğretim kurumu olma özelliğini koruyan ADÜ  Çine Meslek Yüksekokulu, fuardaki standıyla, başta Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Garnizon Komutanı Per. Albay Mehmet Parım, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan olmak üzere birçok mülki idare amirinin yoğun ilgi ve beğenisini kazandı. Yüksekokul son sınıf öğrencilerinin tamamının katılımının sağlandığı fuarda, öğrencilerin sektör temsilcileri ile tanışması, görüşmesi, staj ve iş olanaklarının arttırılması hedeflenerek ADÜ ve Yüksekokulun tanıtımına da katkı sağlandığı belirtildi. Çine MYO’nun,  üretim birimlerinde marka olarak üretilen yirmiye yakın ürünün sergilendiği ve Yüksekokulun marka ürünlerinin katılımcıların beğenisine sunulduğu stantta tanıtım broşürleri ile katılımcıların ADÜ ve Yüksekokulu yakından tanımasının sağlandığı kaydedildi.
Çine Meslek Yüksekokulu, 16-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen 5. Aydın Tarım ve Gıda Fuarına katıldı.

AYDIN- Yıllardır bölgedeki fuarlara ürettiği marka ürünlerle stant açarak katılan tek yükseköğretim kurumu olma özelliğini koruyan ADÜ  Çine Meslek Yüksekokulu, fuardaki standıyla, başta Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Garnizon Komutanı Per. Albay Mehmet Parım, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan olmak üzere birçok mülki idare amirinin yoğun ilgi ve beğenisini kazandı.

Yüksekokul son sınıf öğrencilerinin tamamının katılımının sağlandığı fuarda, öğrencilerin sektör temsilcileri ile tanışması, görüşmesi, staj ve iş olanaklarının arttırılması hedeflenerek ADÜ ve Yüksekokulun tanıtımına da katkı sağlandığı belirtildi.

Çine MYO’nun,  üretim birimlerinde marka olarak üretilen yirmiye yakın ürünün sergilendiği ve Yüksekokulun marka ürünlerinin katılımcıların beğenisine sunulduğu stantta tanıtım broşürleri ile katılımcıların ADÜ ve Yüksekokulu yakından tanımasının sağlandığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.