Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çine Belediyesi’nden sosyal sorumluluk projesi

GÜNCEL 12.09.2019 - 12:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4031+ kez okundu.
 

Çine Belediyesi’nden sosyal sorumluluk projesi

Çine Belediyesi’nin, ihtiyaç sahibi çocuklar için bir sosyal sorumluluk projesi hazırladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, projenin amacı, ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yalnız olmadıklarını, onlarla ilgilenen birileri olduğu, onlarla sevinen ve üzülen birileri olduğu ve hayallerinin gerçek olabileceği hissettirmek, yaşatmak. Açıklamada şöyle denildi: “Projenin Hedefleri: Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirerek okuluna, ailesine, çevresine ve vatanına bağlı olmasını ve sahip çıkmasını sağlamak. Yalnız olmadıklarını hissettirerek öz güvenini sağlamak. Okul, veli, çevre ş birliğini geliştirmek ve arttırmak. Projenin Hedef Kitlesi:  Babası veya annesi vefat etmiş, yoksul, anne veya babası cezaevinde olanlar. Sende bir çocuğun mutluluğu ol, hayallerine ortak ol. Küçük eller büyük adımlar. Atatürk, demokrasi ve cumhuriyet ile nefes alan bir kentin geleceğe umutla bakan çocukları için. Çine Belediyesi önderliğinde başlattığımız kampanyaya hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla daha da büyüterek ve aynı payda da buluşarak amacımıza ulaşmak istiyoruz.”
Çine Belediyesi’nin, ihtiyaç sahibi çocuklar için bir sosyal sorumluluk projesi hazırladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, projenin amacı, ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yalnız olmadıklarını, onlarla ilgilenen birileri olduğu, onlarla sevinen ve üzülen birileri olduğu ve hayallerinin gerçek olabileceği hissettirmek, yaşatmak.

Açıklamada şöyle denildi:

“Projenin Hedefleri: Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirerek okuluna, ailesine, çevresine ve vatanına bağlı olmasını ve sahip çıkmasını sağlamak. Yalnız olmadıklarını hissettirerek öz güvenini sağlamak. Okul, veli, çevre ş birliğini geliştirmek ve arttırmak.

Projenin Hedef Kitlesi:  Babası veya annesi vefat etmiş, yoksul, anne veya babası cezaevinde olanlar.

Sende bir çocuğun mutluluğu ol, hayallerine ortak ol. Küçük eller büyük adımlar.

Atatürk, demokrasi ve cumhuriyet ile nefes alan bir kentin geleceğe umutla bakan çocukları için.

Çine Belediyesi önderliğinde başlattığımız kampanyaya hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla daha da büyüterek ve aynı payda da buluşarak amacımıza ulaşmak istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.