Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li gençliğin ikinci ismine geçmiş olsun ziyareti

SİYASET 28.09.2016 - 16:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2791+ kez okundu.
 

CHP’li gençliğin ikinci ismine geçmiş olsun ziyareti

CHP’liler, Aydın’da Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güner’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

AYDIN- CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, CHP Kuşadası İlçe  Başkanı Nail Özazman ve beraberindekiler, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri'yi tedavi gördüğü Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde ziyaret ettiler. Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güner, bel fıtığı problemi olduğunu, bu sorunu ameliyat olarak atlatacağını ve en yakın zamanda görevinin başına dönebilmeyi istediğini belirtti. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve beraberindekiler, tek tek geçmiş olsun temennilerinde bulundular.
CHP’liler, Aydın’da Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güner’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

AYDIN- CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, CHP Kuşadası İlçe  Başkanı Nail Özazman ve beraberindekiler, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri'yi tedavi gördüğü Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde ziyaret ettiler.

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güner, bel fıtığı problemi olduğunu, bu sorunu ameliyat olarak atlatacağını ve en yakın zamanda görevinin başına dönebilmeyi istediğini belirtti. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve beraberindekiler, tek tek geçmiş olsun temennilerinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.