Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li işadamı AKParti’ye geçti

SİYASET 28.09.2016 - 00:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3268+ kez okundu.
 

CHP’li işadamı AKParti’ye geçti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde çeşitli görevlerde bulunan işadamı Muharrem Deniz’in Ak Parti’ye geçtiği bildirildi.

AYDIN- “Aydın siyasetine bomba gibi düşen transfer” olarak nitelendirilen parti değiştirme olayının Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ın makamında gerçekleştiği belirtildi.  Edinilen bilgiye göre, CHP’nin Köşk Eski İlçe Başkanı işadamı Muharrem Deniz, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Alim Yavaş ile birlikte Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ı ziyarete gitti. Ak Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu da Belediyeye gelinci vuslat hasıl oldu ve Muharrem Deniz AK Parti Üyelik formuna imzayı attı. CHP tabanından büyük tepki aldığı belirtilen parti değiştirme olayı gerçekleştikten sonra bir konuşma yapan Muharrem Deniz, parti değiştirme kararının yerel siyasal olayların sebep olduğunu söyledi. AK Parti rozeti İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Alim Yavaş tarafından takılan Muharrem Deniz, yerelde partisinin heyecansızlığının ve iç meselelerin bu istifayı tetiklediğini vurgulayarak, AK Parti Hükümetinin ve belediyelerinin hizmet anlayışının ise kendisini heyecanlandırdığını ve umutlandırdığını dile getirdi. Hakk'a en büyük ibadetlerden birinin de halka hizmet olduğunu sözlerine ekleyen Deniz, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'a Köşk’e yaptığı hizmetler ve yatırımlar ile kazandırdığı eserler nedeniyle teşekkür etti. Yeni AK Partili Muharrem Deniz, ilk eleştirisini ise CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesine yaparak mevcut ve ayrıştırıcı hizmet anlayışı ile Aydın'ın bugünü olduğu gibi yarınının da kaybedildiğini sözlerine ekledi.  CHP'nin ilçedeki önemli isimlerinden birini kendi saflarına kazandıran AK Parti İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu, derdi hizmet olanın gönlünün de AK Parti’de olduğunu ve Muharrem Deniz gibi şahsiyeti, kimliği ve duruşu ile saygıyı hak etmiş, değerli ve önemli bir ismin Ak Parti'ye katılmasının bu gönül buluşması olduğunu belirtti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde çeşitli görevlerde bulunan işadamı Muharrem Deniz’in Ak Parti’ye geçtiği bildirildi.

AYDIN- “Aydın siyasetine bomba gibi düşen transfer” olarak nitelendirilen parti değiştirme olayının Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ın makamında gerçekleştiği belirtildi.  Edinilen bilgiye göre, CHP’nin Köşk Eski İlçe Başkanı işadamı Muharrem Deniz, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Alim Yavaş ile birlikte Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ı ziyarete gitti. Ak Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu da Belediyeye gelinci vuslat hasıl oldu ve Muharrem Deniz AK Parti Üyelik formuna imzayı attı.

CHP tabanından büyük tepki aldığı belirtilen parti değiştirme olayı gerçekleştikten sonra bir konuşma yapan Muharrem Deniz, parti değiştirme kararının yerel siyasal olayların sebep olduğunu söyledi. AK Parti rozeti İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Alim Yavaş tarafından takılan Muharrem Deniz, yerelde partisinin heyecansızlığının ve iç meselelerin bu istifayı tetiklediğini vurgulayarak, AK Parti Hükümetinin ve belediyelerinin hizmet anlayışının ise kendisini heyecanlandırdığını ve umutlandırdığını dile getirdi. Hakk'a en büyük ibadetlerden birinin de halka hizmet olduğunu sözlerine ekleyen Deniz, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'a Köşk’e yaptığı hizmetler ve yatırımlar ile kazandırdığı eserler nedeniyle teşekkür etti.

Yeni AK Partili Muharrem Deniz, ilk eleştirisini ise CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesine yaparak mevcut ve ayrıştırıcı hizmet anlayışı ile Aydın'ın bugünü olduğu gibi yarınının da kaybedildiğini sözlerine ekledi. 

CHP'nin ilçedeki önemli isimlerinden birini kendi saflarına kazandıran AK Parti İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu, derdi hizmet olanın gönlünün de AK Parti’de olduğunu ve Muharrem Deniz gibi şahsiyeti, kimliği ve duruşu ile saygıyı hak etmiş, değerli ve önemli bir ismin Ak Parti'ye katılmasının bu gönül buluşması olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.