Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP, Kuşadası İlçe Yönetimi görevden alındı

SİYASET 18.01.2019 - 22:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3447+ kez okundu.
 

CHP, Kuşadası İlçe Yönetimi görevden alındı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanı ve Yönetimi görevden alındı.

AYDIN- Kuşadası Belediye Başkan Adayı ile uyum sorunu yaşadığı kamuoyunca da bilinen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi ve İlçe Yönetim Kurulu’nun görevden alındığı öğrenildi. CHP kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre, CHP Genel Merkezi, ulaşan bilgileri değerlendirerek Ekmekçi ve arkadaşlarını görevden aldı. Bize ulaşan bilgilere göre, CHP’nin Kuşadası’nda yeni yapılanması, belediye başkanı adayı ile uyumlu çalışacak kadrolardan oluşacak.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanı ve Yönetimi görevden alındı.

AYDIN- Kuşadası Belediye Başkan Adayı ile uyum sorunu yaşadığı kamuoyunca da bilinen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi ve İlçe Yönetim Kurulu’nun görevden alındığı öğrenildi.

CHP kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre, CHP Genel Merkezi, ulaşan bilgileri değerlendirerek Ekmekçi ve arkadaşlarını görevden aldı. Bize ulaşan bilgilere göre, CHP’nin Kuşadası’nda yeni yapılanması, belediye başkanı adayı ile uyumlu çalışacak kadrolardan oluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.