Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Cezmi Ersöz Kuşadası’nda okurlarıyla buluştu

KÜLTÜR 04.09.2019 - 15:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2939+ kez okundu.
 

Cezmi Ersöz Kuşadası’nda okurlarıyla buluştu

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Altın Güvercin Beste Yarışması kapsamında Atatürk Meydanı’nda devam eden Kitap Günleri’nin ikinci konuğunun ünlü yazar Cezmi Ersöz olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Atatürk Meydanı’nda 1 Eylül’de başlayan Kitap Günleri, gazeteci-yazar Emre Kongar’ın ardından ünlü yazar Cezmi Ersöz’ü ağırladı. Okurları için kitaplarını imzalayan Ersöz’e Kuşadalı edebiyatseverler büyük ilgi gösterdi. 6 yıl aranın ardından büyük bir coşkuyla gerçekleşen Altın Güvercin Beste Yarışması gibi önemli bir organizasyon kapsamında Kuşadası’nda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Ersöz, okurlarına kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 8 Eylül tarihine kadar Atatürk Meydanı’nda sürecek olan Kitap Günleri kapsamında 4 Eylül’de İbrahim Kaboğlu ve Tufan Türenç, 5 Eylül’de Fikri Sağlar, 6 Eylül’de Cüneyt Akman ve Murat Ağırel, 7 Eylül’de Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu, Hanefi Avcı, Şükrü Erbaş, Mustafa Balbay, Suat Suna, Timur Soykan, 8 Eylül’de ise İbrahim Özbay, Ese Katrancı, İhsan Eliaçık, Toygun Atilla, Hakkı Gümüştaş, Kemal Kocabaş, Erkan Sevinç ve Bilal Sami Gökdemir okurları ile buluşacak.
Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Altın Güvercin Beste Yarışması kapsamında Atatürk Meydanı’nda devam eden Kitap Günleri’nin ikinci konuğunun ünlü yazar Cezmi Ersöz olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Atatürk Meydanı’nda 1 Eylül’de başlayan Kitap Günleri, gazeteci-yazar Emre Kongar’ın ardından ünlü yazar Cezmi Ersöz’ü ağırladı. Okurları için kitaplarını imzalayan Ersöz’e Kuşadalı edebiyatseverler büyük ilgi gösterdi.

6 yıl aranın ardından büyük bir coşkuyla gerçekleşen Altın Güvercin Beste Yarışması gibi önemli bir organizasyon kapsamında Kuşadası’nda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Ersöz, okurlarına kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

8 Eylül tarihine kadar Atatürk Meydanı’nda sürecek olan Kitap Günleri kapsamında 4 Eylül’de İbrahim Kaboğlu ve Tufan Türenç, 5 Eylül’de Fikri Sağlar, 6 Eylül’de Cüneyt Akman ve Murat Ağırel, 7 Eylül’de Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu, Hanefi Avcı, Şükrü Erbaş, Mustafa Balbay, Suat Suna, Timur Soykan, 8 Eylül’de ise İbrahim Özbay, Ese Katrancı, İhsan Eliaçık, Toygun Atilla, Hakkı Gümüştaş, Kemal Kocabaş, Erkan Sevinç ve Bilal Sami Gökdemir okurları ile buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.