Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘Çerçioğlu, ona buna açıklama yaptırıyor’

SİYASET 19.03.2018 - 18:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3127+ kez okundu.
 

‘Çerçioğlu, ona buna açıklama yaptırıyor’

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, ona buna talimat verip, eline yazı tutuşturduğu adamlarına kamuoyunu yanıltıcı, algı yönetimi amaçlı açıklama yaptırmayı adet haline getirdiğini öne sürdü.

AYDIN- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun baraj açıklamaları üzerine ASKİ Yönetimi ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın yaptığı açıklamalara tepki gösteren Milletvekili Erdem, “Seçimden önce söz verdikleri Sarıçay ve Beşparmak Barajları’nı biz hatırlatmasak unutturacaklardı. 2014 yerel seçiminden tam 3.5 yıl sonra ASKİ tarafından DSİ’ye bir sayfa yazı yazıp “biz bu barajları yapamıyoruz siz yapın” demekle işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar. Eğer biz hatırlatmasak o yazıyı da zaten yazmazlardı” dedi. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, tepkisini şöyle dile getirdi: “ASKİ 3.5 yıl bu barajlarla ilgili hiçbir şey yapmadı; yapamadı. Bu barajları yapma becerisini gösteremediler. CHP’li Sefa Sirmen Kocaeli Belediye Başkanı iken içme suyu amaçlı Yuvacık Barajı’nı yapmıştı. Bunlar kendi partilisi Sefa Sirmen kadar bile olamadılar. Kendi beceriksizliklerinin suçunu başkalarının üzerine atmaya ve zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. Bir sürü polemik ve bahaneler uydurup kamuoyunu yanıltmayı maharet sayıyorlar. Barajların yapımını Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak biz yapamadık DSİ yapsın diyorsanız öyle bir sayfa yazı yazmakla sonuç alamazsınız. Sayın Çerçioğlu madem halka barajların yapımıyla ilgili söz verdi. Sözünü yerine getirmek için çalışması gerekir. Bu barajları DSİ yapsın diyorsanız Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile görüşürsünüz ve sonuç almaya çalışırsınız. Orman ve Su İşleri Bakanlığı kurumsal ve protokol manasında sizden altta bir kurum değildir. Bir sayfa yazıyla, kendinizi dev aynasında görüp adamlarınıza yaptırdığınız emrivaki açıklamalarla sonuç alınacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Size mütevazi olmayı tavsiye ediyoruz."
Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, ona buna talimat verip, eline yazı tutuşturduğu adamlarına kamuoyunu yanıltıcı, algı yönetimi amaçlı açıklama yaptırmayı adet haline getirdiğini öne sürdü.

AYDIN- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun baraj açıklamaları üzerine ASKİ Yönetimi ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın yaptığı açıklamalara tepki gösteren Milletvekili Erdem, “Seçimden önce söz verdikleri Sarıçay ve Beşparmak Barajları’nı biz hatırlatmasak unutturacaklardı. 2014 yerel seçiminden tam 3.5 yıl sonra ASKİ tarafından DSİ’ye bir sayfa yazı yazıp “biz bu barajları yapamıyoruz siz yapın” demekle işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar. Eğer biz hatırlatmasak o yazıyı da zaten yazmazlardı” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, tepkisini şöyle dile getirdi:

“ASKİ 3.5 yıl bu barajlarla ilgili hiçbir şey yapmadı; yapamadı. Bu barajları yapma becerisini gösteremediler. CHP’li Sefa Sirmen Kocaeli Belediye Başkanı iken içme suyu amaçlı Yuvacık Barajı’nı yapmıştı. Bunlar kendi partilisi Sefa Sirmen kadar bile olamadılar.

Kendi beceriksizliklerinin suçunu başkalarının üzerine atmaya ve zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. Bir sürü polemik ve bahaneler uydurup kamuoyunu yanıltmayı maharet sayıyorlar.

Barajların yapımını Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak biz yapamadık DSİ yapsın diyorsanız öyle bir sayfa yazı yazmakla sonuç alamazsınız. Sayın Çerçioğlu madem halka barajların yapımıyla ilgili söz verdi. Sözünü yerine getirmek için çalışması gerekir. Bu barajları DSİ yapsın diyorsanız Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile görüşürsünüz ve sonuç almaya çalışırsınız. Orman ve Su İşleri Bakanlığı kurumsal ve protokol manasında sizden altta bir kurum değildir. Bir sayfa yazıyla, kendinizi dev aynasında görüp adamlarınıza yaptırdığınız emrivaki açıklamalarla sonuç alınacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Size mütevazi olmayı tavsiye ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.