Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, ‘Deneme seferleri başlıyor’

SİYASET 12.05.2015 - 10:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3649+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, ‘Deneme seferleri başlıyor’

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni alınan 60 adet belediye otobüsünün en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını belirterek Aydın halkına müjdeyi verdi.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Selahattin Çetindoğan ve oda üyeleri, Ahilik Haftası nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Bu yıl yılın ahisi seçilen Zeliha Sayıkoğlu’nun da katıldığı ziyarette Birlik Başkanı Çetindoğan, esnafa verdiği desteklerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. DENEME SEFERLERİ BAŞLIYOR Ziyarette konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın halkına yeni belediye otobüslerinin müjdesini verdi. Engelli ve yaşlı vatandaşların fiziki şartlarına göre düzenlenen, klimalı ve kamera sistemli belediye otobüslerinin deneme sürecinin kısa sürede başlayacağını söyleyen Başkan Çerçioğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz gibi yeni otobüslerimizi aldık.  Engelli ve yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, kent içinde daha rahat seyahat etmelerini sağlamak amacıyla onların fiziki şartlarına uygun belediye otobüslerinin deneme seferlerini en kısa zamanda başlatıyoruz. Özellikle engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın ulaşımda karşılaştıkları sıkıntıları biliyorum. Bir aylık deneme sürecinden sonra vatandaşlarımızın istekleri ve memnuniyeti doğrultusunda otobüslerimiz hizmet vermeye devam edecek" diye konuştu. Ziyaret nedeniyle oda temsilcilerine teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, her zaman esnafın yanında olduklarını ifade ederek, meslek kuruluşları ile esnafın Ahilik Haftası'nı kutladı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni alınan 60 adet belediye otobüsünün en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını belirterek Aydın halkına müjdeyi verdi.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Selahattin Çetindoğan ve oda üyeleri, Ahilik Haftası nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Bu yıl yılın ahisi seçilen Zeliha Sayıkoğlu’nun da katıldığı ziyarette Birlik Başkanı Çetindoğan, esnafa verdiği desteklerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

DENEME SEFERLERİ BAŞLIYOR

Ziyarette konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın halkına yeni belediye otobüslerinin müjdesini verdi. Engelli ve yaşlı vatandaşların fiziki şartlarına göre düzenlenen, klimalı ve kamera sistemli belediye otobüslerinin deneme sürecinin kısa sürede başlayacağını söyleyen Başkan Çerçioğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz gibi yeni otobüslerimizi aldık.  Engelli ve yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, kent içinde daha rahat seyahat etmelerini sağlamak amacıyla onların fiziki şartlarına uygun belediye otobüslerinin deneme seferlerini en kısa zamanda başlatıyoruz. Özellikle engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın ulaşımda karşılaştıkları sıkıntıları biliyorum. Bir aylık deneme sürecinden sonra vatandaşlarımızın istekleri ve memnuniyeti doğrultusunda otobüslerimiz hizmet vermeye devam edecek" diye konuştu.

Ziyaret nedeniyle oda temsilcilerine teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, her zaman esnafın yanında olduklarını ifade ederek, meslek kuruluşları ile esnafın Ahilik Haftası'nı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.