Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu Atça deve güreşlerini izledi

GÜNCEL 23.01.2017 - 17:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4211+ kez okundu.
 

Çerçioğlu Atça deve güreşlerini izledi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 23. Geleneksel Atça Deve Güreşleri’ni izledi.

AYDIN- Güreşleri, Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ve çevre ilçelerin belediye başkanları ve binlerce vatandaş izledi. Başkan Çerçioğlu’nu alanın girişinde karşılayan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Başkan Çerçioğlu’na deveci poşusu ile sekiz köşe deveci şapkası hediye etti. BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA YOĞUN İLGİ Güreş alanına alkışlar eşliğinde gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, güreş arenasında vatandaşları selamladı. Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 150 pehlivan deve güreşirken, Başkan Çerçioğlu’na güreş boyunca Sultanhisar ve Atçalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Başkan Çerçioğlu’na güreşe katılımından dolayı teşekkür ederek,“Bu yıl 23’üncüsünü düzenlemiş olduğumuz Atça Deve Güreşi festivalimize Ege, Akdeniz ve Marmara’dan 150 devemiz katıldı. Atça deve güreşleri her zaman güreşseverlerin yoğun ilgisini görüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun güreşimize katılarak bizleri onurlandırmasından dolayı ayrıca çok mutlu olduk. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 23. Geleneksel Atça Deve Güreşleri’ni izledi.

AYDIN- Güreşleri, Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ve çevre ilçelerin belediye başkanları ve binlerce vatandaş izledi.

Başkan Çerçioğlu’nu alanın girişinde karşılayan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Başkan Çerçioğlu’na deveci poşusu ile sekiz köşe deveci şapkası hediye etti.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA YOĞUN İLGİ

Güreş alanına alkışlar eşliğinde gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, güreş arenasında vatandaşları selamladı. Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 150 pehlivan deve güreşirken, Başkan Çerçioğlu’na güreş boyunca Sultanhisar ve Atçalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Başkan Çerçioğlu’na güreşe katılımından dolayı teşekkür ederek,“Bu yıl 23’üncüsünü düzenlemiş olduğumuz Atça Deve Güreşi festivalimize Ege, Akdeniz ve Marmara’dan 150 devemiz katıldı. Atça deve güreşleri her zaman güreşseverlerin yoğun ilgisini görüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun güreşimize katılarak bizleri onurlandırmasından dolayı ayrıca çok mutlu olduk. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.