Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cem Cemil Öztürk kansere yenildi

GÜNCEL 25.05.2020 - 12:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4296+ kez okundu.
 

Cem Cemil Öztürk kansere yenildi

Aydın iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden Mimar Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti

Aydın'ın önemli değerlerinden birisi olan; İş insanı, Sanatçı, Siyasetçi ve Mimar saygıdeğer Cem Cemil Öztürk vefatı sevenlerini ve yakın akrabalarını üzüntüye boğdu. Bir süredir kanser tedavisi gören Öztürk, gece yarısı fenalaşınca ambulansla hastaneye sevk edildi. Sabah saatlerinde durumu ağırlaştığı öğrenilen Cem Cem Öztürk yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Aydın iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden Mimar Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti

Aydın'ın önemli değerlerinden birisi olan; İş insanı, Sanatçı, Siyasetçi ve Mimar saygıdeğer Cem Cemil Öztürk vefatı sevenlerini ve yakın akrabalarını üzüntüye boğdu.

Bir süredir kanser tedavisi gören Öztürk, gece yarısı fenalaşınca ambulansla hastaneye sevk edildi. Sabah saatlerinde durumu ağırlaştığı öğrenilen Cem Cem Öztürk yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.