Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çanakkale Şehitleri Bozdoğan’da da anıldı

GÜNCEL 18.03.2018 - 21:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3955+ kez okundu.
 

Çanakkale Şehitleri Bozdoğan’da da anıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şehit mezarlıkları ziyaret edildi.

AYDIN- Bozdoğan Belediyesi tarafından başlatılan çalışmayla şehit mezarlıkları yenilendi. Tütüncüler ve Örtülü Mahalleleri’ndeki Şehit P. Er Yıldıray Yıldırım ve Şehit Nuri Çulhaoğlu’nun mezarları ziyaret edilerek çiçek bırakıldı ve şehitlerimiz için dualar edildi. Şehit mezarlıklarına yapılan ziyarete İlçe Kaymakamı Murat Akyüz, Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın, Bozdoğan Cumhuriyet Savcısı Nurullah Narin, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Yaşar Görmez, şehitlerin yakınları ve çok sayıda mahalle halkı katıldı. Şehit mezarlıklarına yapılan ziyaretin ardından şehitler için lokma hayrı düzenlendi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şehit mezarlıkları ziyaret edildi.

AYDIN- Bozdoğan Belediyesi tarafından başlatılan çalışmayla şehit mezarlıkları yenilendi. Tütüncüler ve Örtülü Mahalleleri’ndeki Şehit P. Er Yıldıray Yıldırım ve Şehit Nuri Çulhaoğlu’nun mezarları ziyaret edilerek çiçek bırakıldı ve şehitlerimiz için dualar edildi.

Şehit mezarlıklarına yapılan ziyarete İlçe Kaymakamı Murat Akyüz, Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın, Bozdoğan Cumhuriyet Savcısı Nurullah Narin, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Yaşar Görmez, şehitlerin yakınları ve çok sayıda mahalle halkı katıldı. Şehit mezarlıklarına yapılan ziyaretin ardından şehitler için lokma hayrı düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.