Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehir’den şehitler anısına şiir dinletisi

SANAT 23.02.2017 - 17:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2952+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den şehitler anısına şiir dinletisi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri eğitmenleri, şehitlerimiz anısına şiir dinletisi programı gerçekleştirdi.

AYDIN-- Yıldız Kenter -Şükran Güngör Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program slayt gösterimi ile devam etti. Gösterim sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşandı. Yoğun ilginin gösterildiği şiir dinletisi programı sonunda vatandaşlar Türk bayrağını sallayarak İzmir Marşını söyledi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri eğitmenleri, şehitlerimiz anısına şiir dinletisi programı gerçekleştirdi.

AYDIN-- Yıldız Kenter -Şükran Güngör Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program slayt gösterimi ile devam etti. Gösterim sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

Yoğun ilginin gösterildiği şiir dinletisi programı sonunda vatandaşlar Türk bayrağını sallayarak İzmir Marşını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.